Crisa’s Home – cel de-al treilea showroom din #10HomeDecoStoresInBucharest

by

Paradisul decorațiunilor și a textilelor într-un singur spațiu

Am trecut deja prin stilul feminin și unul retro, dar astăzi o să vă plimb până la Showroom-ul Crisa’s Home pentru o inspirație mai aparte, aș numi-o „explozie de culori și texturi”.

Cu Cristina lucrez de ceva timp și deja îmi cunoaște foarte bine stilul de lucru, chiar și abordarea. De aceea și colaborarea este „platonică”, adică, nu mai trebuie să dau prea multe detalii, ca să știe ce să-mi propună în proiecte. Chiar dacă inițial am început colaborarea doar pe parte de textile și tapițate, ulterior, decorațiunile, accesoriile și briz brizurile i-au cucerit nu doar pe mine, dar și pe clienți. Vii aici și nu poți pleca cu mâna goală.

Pană și la ședința foto de la mine acasă, am profitat de multele obiecte drăguțe care s-au integrat perfect în designul apartamentului, o parte din ele au și rămas la mine. Pur și simplu nu am putut renunța. Iar despre importanța decorațiunilor eu tot am mai scris pe blog, de aceea țin foarte mult ca proiectele mele să fie finalizate până la mici detalii, cum este exemplul apartamentului din Domenii, la care am colaborat, inevitabil cu Cristina!

Să vă explic de ce am denumit acest Showroom – Paradisul decorațiunilor și a textilelor? Pentru că veți găsi aici multe flori, flori în ghivece, flori în vaze, flori în coșuri, buchete de flori, flori agățătoare, cățărătoare, flori, flori, flori – de toate tipurile, formele sau culori. Deși sunt artificiale, să știți că arată mult mai bine decât vă așteptați.

Tot aici veți găsi un colț Shabby Chic și vintage cu multe obiecte de decor de la mai mulți producători cum ar fi Clayre & Eef , Boltze, In Art și Hoff. Multe lumânări parfumate de la Yankee Candle și WoodWick, accesorii pentru baie și chiar produse cosmetice cu levănțică și alte plante aromatice de la Le Chatelard 1802. Tot ce însemnă textile și tapițerii – se realizează la comandă, de aceea nu aveți cum să vă limitați, lăsați imaginația să-și spună cuvântul!

Apropo, știți cum am făcut ședința foto? Pe fugă, și recunosc, cu telefonul mobil, cu Octav după mine și între pauze când alegeam textilele pentru un nou proiect, care va ieși waw, vă asigur. Nu am fost cea mai profi, de data asta, însă pot să mă mândresc că am reușit atât de multe în câteva ore. Mai jos o mică poză din proiectul la care lucrez, ca să mă credeți pe cuvânt! Gata, am treabă de făcut, revin cu un nou showroom aici pe blog.

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *