Ziua pe care nu o voi uita niciodată – 17 Iulie 2019

by

Petrecerea Glamour design party – Primul meu proiect caritabil

17 Iulie 2019 va rămâne cu siguranță în memoria mea, dar și a celor care m-au onorat cu prezență la petrecerea de ziua mea, într-un format cu totul altfel. Anul acesta mi-am dedicat ziua proiectului caritabil Dăruiește ziua ta, pe care îl organizează Andreea Tamas, cu scopul de a-i susține pe copiii cu deficiențe neuromotorii de care se ocupă centrul Kinetobebe.

Iar rezultatul final, a depașit orice așteptare – pur și simplu, totul a ieșit PERFECT!

Am avut o zi deosebită și vreau încă o dată să-i mulțumesc Andreei pentru petrecerea Glamour Design Party pe care mi-a organizat-o și pentru ceea ce a reușit să construiască de-a lungul celor 67 de ediții a proiectului #DaruiesteZiuaTa.

Vreau să le mulțumesc personal întregii echipe care mi-a oferit ocazia de a face această zi memorabilă: Alexandra Violin și Marian Vasilescu pentru momentele artistice excepționale, Sergiu Costache pentru atmosferă, HubDesign șiBazaar Events pentru locație și decor Glamour, care s-a potrivit perfect tematicii. Grace Couture Cakes pentru minunatul tort, Candy Brandy  și Marţipan Creativ  pentru deserturi delicioase, Chef Dumitru Bucșa de la Novotel Bucharest City Centre  și Grain Trip pentru gustări apetisante.  Perlage WATER și Elena Santos împreună cu Thermomix Romania, Kafein ne-au hidratat cu apă și limonadă, iar Good Mood Coffee ne-au energizat cu cafea. Vinurile Liliac au venit ca întodeauna cu cele mai bune vinuri românești. Casuta cu Amintiri – Cabina Foto ne-au lăsat câte o amintire printată tuturor invitațiilor, iar Alin Gavrila de la DeGal foto-fotograf Bucuresti ne-a făcut cele mai emoționante poze (galeria foto mai jos). Și încă o mulțumire merge către Cristina Stefania care o ajută pe Andreea să ne organizeze aceste evenimente, iar Nita Irina m-a transformat, într-un sens cel mai estetic, printr-un machiaj remarcabil!

Ziua mea a fost minunată, dar mesajul cel mai important al acestui eveniment este implicarea într-o acțiune care susține pe cei care nu au resurse necesare. Vă invit să aflați mai multe detalii despre proiectul Dăruiește ziua ta, dar și despre organizația Kinetobebe, unde ajutorul vostru poate ajunge.

Pentru cei care nu au ajuns la petrecerea mea, dar ar vrea să susțină în continuare terapia pediatrică pentru copii, puteți dona bani (RON) în contul Asociatiei KINETO BEBE – IBAN RO06BACX0000001586138001, cu mențiunea „donație pentru ziua Nataliei Berezovskaia”.

Vă îndemn și pe voi să vă implicați în acest proiect! Fiți diferiți, fiți mai buni!!

Toată galerie foto o găsiți aici.

Foto credit: Alin Gavrila

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *