PODCAST GENERAȚIA CREATIVĂ

Acest PODCAST este despre OAMENI care au aceleași VALORI ca și mine, care cred în COMUNITATE! Te invit și pe tine să te alături, urmărește episoadele de mai jos:

Podcast GENERAȚIA CREATIVĂ (GC) #1 cu Vlad Crețeanu

Vlad Crețeanu – artistul din spatele obiectivului, redefinește fotografia într-o manieră inspiratională. Specializat în fotografii de design interior și produs, Vlad nu doar imortalizează momente, ci creează adevărate povestiri vizuale. Ce nu știți despre Vlad…. este povestea. Povestea care are un sens. Așa că te invit să o descoperi și tu și să ne spui la final dacă merită să investești în POVESTE?

Podcast GENERAȚIA CREATIVĂ (GC) #2 cu Hamid Nicola Katrib

Bine ai venit la podcastul nostru exclusiv cu Hamid Nicola Katrib – maestrul designului interior, pictorul plin de culoare și pasionatul colecționar de artă! În acest episod, explorăm universul său artistic, de la origini la cele mai recente creații. Descoperă cum Hamid redefinește luxul în designul românesc cu un stil unic, influențat de ART DECO și o abordare maximalistă. Cum a devenit o figură cunoscută în Romania și cum îmbină armonios pictura și designul interior? Pregătește-te pentru detalii exclusive despre proiectul său recent, Object Chic!

Podcast GENERAȚIA CREATIVĂ (GC) #3 cu Armina Popeanu

Câte minți strălucitoare au rămas în umbră? Câte idei geniale nu au fost scoate la lumină? Câți artiști talentați nu și-au mai cunoscut succesul? DE CE? Pentru că nu toată lumea se naște și cu abilități atreprenoriale! Avantajul este că aceste abilități se dezvoltă și cu ajutorul unor tehnici se aplică în viața reală. Dar ca să poți face asta, trebuie să înveți de la cei mai buni. De aceea, am apelat la Armina Popeanu să ne aducă o doză de inspirație și să ne împărtășească secretele succesului în lumea creativă. În acest episod vorbim despre aBC, proiectul său genial de educație antreprenorială.

Podcast GENERAȚIA CREATIVĂ (GC) #4 cu Miruna Lica

În noul episod al podcastului Generația Creativă, o avem invitată pe Miruna Lica – Food Blogger și creator de conținut cu care descoperim împreună trendurile gastronomiei, estetica în bucătărie, importanța plating-ului și nu în ultimul rând, vorbim despre DESIGN și experiența ei personală atunci când și-a amenajat locuința.

Podcast GENERAȚIA CREATIVĂ (GC) #5 cu Diana Mihăilă

Dacă ai căutat vreodată soluții pentru a-ți organiza mai bine casa, cu siguranță ești membru în grupul Diana Mihaila – Idei Organizare. Subiectul organizării este sensibil, mai ales pentru cei care locuiesc în spații mici, iar Diana, antreprenor și primul specialist în soluții de organizare din România, este aici să ne împărtășească cum să ne schimbăm viața cu ajutorul unor soluții practice. Diana este și autoarea a unei serii de cărți pentru copii despre organizare și împreună cu soțul ei a dezvoltat PRIMUL proiect imobiliat gândit de la 0 cu flux eficient de organizare