Lansez un nou proiect pe blog: #10HomeDecoStoresInBucharest

by

Piastrelle Casa – primul showroom din #10HomeDecoStoresInBucharest

De astăzi încep un nou proiect pe blog, și anume, să vă prezint 10 STILURI de amenajare pe care le puteți adapta în casa voastră, insipirate din 10 SHOWROOMURI selectate din București.

Mulți dintre voi deja știți de ce am pornit în ”această misiune” :), iar pentru ceillalți vă spun pe scurt de ce? Primesc tot mai multe mesaje cu cereri în care mă rugați să vă recomand magazine/showroomuri din București unde să vă cumpărați lucruri pentru acasă, așa că m-am gândit să combim plăcutul cu utilul și să vă plimb prin 10 astfel de locuri din București. De unele, sunt sigură că ați auzit, de altele posibil nu, dar de aici începe munca mea – să vi le prezint într-o formă obiectivă, dar și din experiența proprie cu fiecare.

Regulile selecției au fost: să fie localizate, în primul rând, în București; să ofere o anumită gamă/categorie de produse; să fie amenajate în stiluri diferite; să ofere consultanță specializată și să fie cât mai populare (printre noi, designerii :).

Ca să fac acest proiect și mai interesant, am implicat mai multe persoane (din diferite domenii) să participăm la crearea stilului și imaginii unitare. Așa că, mă veți vedea ”integrată” în fiecare showroom, în funcție de stilul și atmosfera spațiului. Fiecare articol va fi postat aici pe blog, iar tot procesul de pregătire, pe InstaStory-ul @thefamousdesign. Și nu în ultimul rând: fiecare nou spațiu va fi abordat diferit, de aceea vă recomand să urmăriți integral proiectul #10HomeDecoStoresInBucharest

Să începem cu primul Showroom – Piastrelle Casa, localizat pe str. Nicolae Caramfil nr 22, București.

Aici am regăsit latura mea feminină și romantică în zona stilului clasic-contemporan al showroom-ului. Un spațiu elegant și totodată plin de culoare creat cu ajutorul fototapetului Eijffinger din colecția Masterpiece, pe care am tot folosit-o în proiecte, chiar vă recomand să descopreți acest brand. Spațiul este completat de o bucătărie clasică a brandului Aster, comoda de la Academia del Mobile. Baia, este celălalt spațiu care merită admirat, pentru că este pur și simplu superbă. Știți ce este pe perete? Faianța de la Imola Ceramica care imită un tapet floral, completata cu un brau tot din faianță tot de la brandul italian Imola Ceramica. Cada clasică Princess de la Knief. Mobilierul de la Petracer’s și Oglinda de la Gaia, iar corpuri de iluminat de la Ideal Lux.

Iar ”cireașa de pe tort” o reprezintă decorul sub formă de cireașă de la Pottery pots.

Cum se vede, eu m-am simțit în largul meu și sunt sigură că și voi o să vă simțiți bine aici, pentru că veți găsi multe lucruri interesante pentru amenajarea casei. Showroom-ul este mult mai mare, dar vă invit să-l descoperiși personal.

Iar data viitoare mergem într-un alt loc care merită atenția voastră!

Mulțimesc Denisa pentru contribuție la acest prim Showroom, atât pentru Make-up, dar și pentru poze!

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *