Despre mine

Sunt Natalia, de profesie designer de interior, și fac parte dintr-o echipa minunată de oameni talentați ai studio-ului Creativ Interior. The Famous Design l-am creat cu scopul de a vă purta în această lume extraordinară, inspirațională și chiar misterioasă a designului, unde efectele psihologice pot crea stări la care nu v-ați gândit vreodată.

Motto-ul meu: #AziFacTotulCuPasiune

Așa cum fiecare zi pentru mine începe cu o nouă provocare, asta mă face să pun suflet în ceea ce fac și să mă implic cu pasiune în evoluția acestui domeniu prin rândul celor interesați și deschiși catre noi orizonturi.
Prin intermediul The Famous Design vreau să vorbesc despre tendințe în designul interior și cum pot fi acestea adaptate unui spațiu,

despre confuzia dintre adevăratul lux și cum îl înțeleg oamenii, ce înseamnă calitate și de ce ar trebui să investiți în aceasta. O să vă prezint cele mai impozante proiecte, atât din Romania, cât și cele din străinătate. Cu siguranță veți afla de ce i-am făcut pe unii clienți chiar fericiți!

Abia aștept să ne cunoaștem!

Experiență

Trebuie să o pun și pe asta :)!  Cred că cel mai reprezentativ este să intrați pe portofoliul Studioului Creativ Interior ca să descoperiți proiectele deja realizate sau cele în curs de realizare. Să știți că de unele proiecte chiar mă mândresc, pentru că și clienții m-au ajutat să-mi pun imaginația la contribuție.