Despre mine

Motto-ul meu: #AziFacTotulCuPasiune

Cine este Natalia?

Sunt Natalia Berezovskaia, de profesie designer de interior (după diplomă Arhitect de Interior 🙂 – absolventă a facultăţii de Arhitectură de Interior din cadrul Universităţii Ion Mincu Bucureşti), și fac parte dintr-o echipa minunată de oameni talentați ai studio-ului Creativ Interior. Iar The Famous Design l-am creat cu scopul de a vă purta în această lume extraordinară, inspirațională și chiar misterioasă a designului, unde efectele psihologice pot crea stări la care nu v-ați gândit vreodată.

De ce am pornit proiectul The Famous Design?

Așa cum fiecare zi pentru mine începe cu o nouă provocare, asta mă face să pun suflet în ceea ce fac și să mă implic cu pasiune în evoluția acestui domeniu prin rândul celor interesați și deschiși catre noi orizonturi.
Prin intermediul The Famous Design vreau să vorbesc despre tendințe în designul interior și cum pot fi acestea adaptate unui spațiu, despre confuzia dintre adevăratul lux și cum îl înțeleg oamenii, ce înseamnă psihologia designului, ce înseamnă calitate și de ce ar trebui să investiți în aceasta. O să vă prezint cele mai impozante proiecte, atât din Romania, cât și cele din străinătate. Cu siguranță veți afla de ce i-am făcut pe unii clienți chiar fericiți!

Care este experiența mea profesională?

Cred că cel mai reprezentativ este să intrați pe portofoliul Studioului Creativ Interior ca să descoperiți proiectele deja realizate sau cele în curs de realizare. Pe lângă proiecte țin Cursuri de Design Interior, iar în 2019 am lansat prima carte dedicată celor care vor să înceapă o afacere în domeniul designului de interior – „Design interior – De la PASIUNE la AFACERE. Cum să devii designer de interior”.

Câteva apariții media:
Colaborările pe care le-am avut pe blog:

Geberit, Ramon Soler, Daikin, Velux, Mam Bricolaj, Evalight și Evambient, Prowest, Biano, Grundig

Cum poți lua legătura cu mine:

Pentru colaborări sau alte sugestii vă rog să folosiți formularul de contact.

Abia aștept să ne cunoaștem!