Servicii Design Interior

Consultanță online

CONSULTANȚA ONLINE oferă acces rapid la cunoștințele și expertiza mea, fiind ideală atunci când te simți nesigur/ă în privința ideilor tale sau ai nevoie de sfaturi specializate pentru a evita greșeli costisitoare. Pentru a asigura o întâlnire eficientă și pentru a obține maximum de beneficii, te încurajez să-ți pregătești întrebările în avans și să mi le trimiți împreună cu cât mai multe detalii despre proiectul tău: planurile spațiului, idei, link-uri etc.

Costul – 700 RON/60 min

Întrebări frecvente:

1. Cui se adresează?

R: CONSULTAȚA ONLINE este benefică:

 • La achiziționarea unei proprietăți, când există mai multe opțiuni și nu sunteți hotărât care variantă este cea mai bună pentru dvs. Vom analiza toate opțiunile în funcție de necesitățile familiei voastre, vom veni cu sugestii cum ați putea mobila și amenaja viitoarea locuință să fie nu doar estetică, dar și practică;
 • La închirierea unei proprietăți (nemobilate). Se dresează atât beneficiarului (care are proprietarea și dorește să o închirieze), dar și clientului final. În ambele cazuri, se va discuta pe: bugetul de invetiție, termenul pe care se închiriază. Se vor stabili detalii de optimizare a spațiului, coloristică, trucuri pentru întreținerea cât mai eficientă a spațiului.
 • La decorare. Ați auzit de această situație: „Mi-am amenajat locuința, dar pare neterminată”. În acest caz, venim noi cu soluții de decor, accesorizare și sugestii cum să faceți spațiul să arate mai primitor și confortabil.
 • La alegerea mobilierului, materialelor și altor obiecte de interior. Atunci când ați selectat deja câteva opțiuni și nu puteți decide care este cea mai bună varinată. Când nu știți ce să adăugați sau să înlocuiți ca interiorul să aate un tot unitar. În acest caz, vom oferi sfaturi despre cum să combinați finisajele, materiale, texturile. Vom veni și cu recomandări de furnizori.

2. Cum pot participa la sesiune individuală?

R: Pentru a participa la CONSULTAȚĂ ONLINE este nevoie să faceți plata în secțiunea  SHOP sau adăugați produsul în coș și urmați instrucțiunile. După ce veți primi confirmarea de plată (dacă nu intră în inbox, verificați SPAM-ul). Ulterior veți primi un email în care vom stabili detaliile întâlnirii – data, ora etc.

3. Cum se va desfășura sesiunea?

 1. După efectuarea plății, veți primi un email de confirmare în care vom stabili data și ora întâlnirii.
 2. Când veți răspune vă rog să ne furnizați cât mai multe informații, de exemplu: Caut să cumpăr un apartament care să corespundă nevoilor familiei noastre, dar nu știu pe care să-l aleg etc. Sau Am mobilat singur casa, dar nu are personalitate și nu știu ce să-i fac etc. Tot în acest email să atașați planul spațiului, poze din spațiu, idei la care v-ați gândit, ca să putem identifica stilul nevoile. Orice informație este utilă.

Mai jos o listă de întrebări după care să vă ghidați:

 • Ce tip de locuință este: apartament, casă, câte camere, băi etc?
 • La ce stadiu este acum: la roșu, la gri, finisat, mobilat, mobilat parțial etc?
 • Care sunt avantajele și dezavantajele spațiului?
 • Care sunt nevoiele exacte pe care ați vrea să le discutăm la ședință, pe fiecare cameră: să pară mai încăpătoare, să o luminăm pentru că nu avem lumină naturală suficientă, să creăm mai multe spații de depozitare etc.
 • Câte persoane locuiesc aici, care sunt nevoiel lor?
 • Ce buget aveți alocat pentru aceste schimbări?
 • etc

*Note: dacă locuința voastră este una mare (mai mult de 4-5 camere) este posibil să nu ne încadrăm într-o oră. În acest caz recomand să ne trasnmiteți detaliile pe email și vom stabili împreună cât va decurge consultanța, se va recalcula și costul.

Proiect complet design interior

 • Crearea conceptului. Vom crea un concept personalizat pentru nevoile dvs.
 • Layout 2D. Crearea funcționalității și al fluxului corect, transpus în planul 2D
 • Modelare 3D + randări. Vom implementa proiectul 3D cu ajutorul căruia veți vizualiza amenajarea într-un mod realist
 • Detalii + schițe pentru execuție. Toate detaliile predate vor avea cea mai mare precizie de realizare
 • Propunere finisaje mobilier. Vă vom consulta pentru toate materialele și finisajele în funcție de bugetul alocat
 • Coordonare și execuție. Vă asigurăm că proiectul de design va arată la fel și în realitate

Portofoliul de proiecte îl găsiți pe site-ul CREATIV INTERIOR

Pentru acest serviciu vă rog să ne contactați pe email: contact@creativ-interior.ro

Ce spun clienții

”Am lucrat cu Natalia pentru redecorarea apartamentului meu de 2 camere. Deși îmi plac obiectele frumoase, nu m-am gândit cum vor arăta la final puse împreună, iar Natalia m-a ajutat să le armonizez. Acum sunt chiar fericită.
Mulțumesc încă o dată!” Andreea P.

”Dacă nu aș fi apelat la timp la Natalia, cu siguranță eram un caz pierdut. Casa mea arăta foarte steril, știți voi, genul ăla de showroom de mobilă într-o casă, dar fără o personalitate anume. Natalia pur și simplu a reușit să descopere ce îmi place și ce nu, ce mi se potrivește și ce nu. Iar ulterior a găsit soluția să reorganizeze mobila și să adauge mici accente de culoare care îmi plac foarte mult.
Felicitări!Avem nevoie de oameni pasionați ca Natalia!” Roxana G.