Fii propriul designer pentru mansarda ta! Descoperă colecția Colour By You de la VELUX

by

Mai țineți minte când v-am povestit despre colecția de rulouri opace, Disney & VELUX Goodnight Collection special concepute pentru ferestrele de mansardă VELUX? Astăzi aș vrea să continui povestea și să vin cu o noutate!

VELUX a creat acum o nouă colecție „Colour by You” pentru ca designerul din tine să găsească acum culoarea perfectă cu care să își completeze amenajarea, fără a face niciun compromis. VELUX s-a gândit să nu se limiteze la culori și să-i permită oricărui client să personalizeze rulourile opace după propria dorință: nu mai trebuie să-ți alegi o culoare standard dintr-o colecție prestabilită de culori, ci îți poți configura singur culoarea în simulatorul de pe veluxshop.ro (chiar după un cod RAL).

Doar imaginația ta este limita atunci când îți alegi noul rulou opac din colecția Colour by You: ai la dispoziție peste 1800 de culori cu care te poți juca în aplicația de pe site.

Acum îți poți asorta rulourile opace VELUX cu mobilierul sau poți folosi aceeași culoare pe pereți și, de ce nu, pe diverse elemente din amenajare, cum ar fi covorul, tapițeriile sau decorațiuni.

VELUX, împreună cu designeri renumiți, a reușit de fiecare data să surprindă prin cromatica și grafica rulourilor sale. De această dată însă, designerul ești chiar tu.

Paleta nelimitata de culori

Prin colecția Colour By You, VELUX a înțeles importanță cromaticii în viețile noastre, tocmai prin faptul că a ținut cont de sfaturile designerilor, dar și ale psihologilor, care arată cât de mult ne influențează starea de spirit culorile pe care le alegem în locuința noastră. Să nu uităm că rulourile au un efect de întunecare de 99,9% și oricare ar fi culoarea aleasă de client, soarele nu va trece prin material, acesta fiind opac și va asigura un somn liniștit și odihnitor în orice moment al zilei.

Eu chiar m-am convins că fiecare client caută originalitate, iar Colour By You este soluția ideală pentru a conferi unicitatea mult dorită într-o mansardă. De aceea, îți recomand să intri pe veluxshop.ro, la categoria de produse Colour By You pentru a descoperi posibilitățile nelimitate de culori pe care le poți folosi cu încredere în mansarda ta!

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *