Vise frumoase și copii fericiți cu rulourile opace Disney și VELUX Goodnight Collection

by

Dacă aș fi locuit într-o casă cu mansardă, m-aș fi gândit cu siguranță ca aceasta să devină camera Anastasiei. E minunat să privești pe fereastra de mansardă, împreună cu copilul tău, stelele, norii, ploaia, apusul sau răsăritul.

Iar ca design aș fi ales culori deschise pentru pereți pentru ca lumina să se reflecte. Pentru cei mici, spațiul de la mansardă trebuie să fie flexibil, cu mobilier minimalist, care să permită transformări dese și creative.

Liniștea e primordială, dar și un somn odihnitor, chiar și în miezul zilei. Nu trebuie să-ți faci griji; s-a găsit soluția perfectă: rulourile opace VELUX. Cu toții ați auzit de ferestrele de mansardă VELUX, dar poate mai puțini dintre voi ați aflat de cea mai nouă colecție de rulouri opace, Disney & VELUX Goodnight Collection.

Aceasta  este cea de-a treia în care Disney a colaborat cu liderul în ferestre de mansardă, VELUX, pentru a aduce un strop de magie, culoare, dar și personajele preferate din desenele Disney, cum ar fi Ana, Elsa și Olaf, din Frozen – Regatul de Gheață, sau Fulger McQueen, din celebrul desen animat Cars, până la Winnie de Pluș și prietenii săi.

Cred că importanța luminii în camera copilului este esențială, pe lângă mobilier și alte decorațiuni. S-a dovedit științific că acei copii care au învățat într-o încăpere plină de lumină naturală și-au îmbunătățit performanțele cu până la 15%.

Dar, intensitatea luminii poate influența atât somnul, cât și starea psihică a copilului. De aceea, rulourile opace Disney & VELUX Goodnight Collection au fost gândite pentru a oferi în proporție de  99.9% un efect de întunecare, creând o atmosferă perfectă pentru un somn liniștit. Nu cred că vă doriți ca la cea mai mică rază de lumină din timpul nopții, somnul celui mic să fie întrerupt?! Pentru noi toți orele lungi de somn sunt esențiale, dar mai ales pentru copii. Să nu omitem și faptul că toate rulourile VELUX sunt fabricate din materiale OEKO-TEX®, ceea ce echivalează cu garanția că nu conțin substanțe chimice nocive.

Iar dacă la un moment dat vă doriți un refresh al spațiului, puteți alege un alt rulou din această colecție sau un alt model din oferta VELUX.

De acum, copilul vostru se poate bucura de o atmosferă creativă și jucăușă datorită rulourilor opace, iar voi, ca părinți, le asigurați cele mai bune condiții de odihnă posibilă.

V-am făcut curioși? Atunci intrați pe veluxshop.ro pentru comandă online, unde aveți și livrare gratuită.

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *