5 conturi de Instagram cu vânzare de accesorii și decor vintage

by

Toți stăm pe Instagram, unii pentru a se deconecta, alții pentru a se inspira, iar eu profit să mă documentez! Și între timp am și descoperit câteva conturi utile, cum ar fi de obiecte de decor și vintage și SH. Că tot e un trend să porți haine retro și vintage, de ce nu, să profităm și de decorațiuni, pe care le puteți integra în designul casei voastre.

Să începem:

@vintage.and.retro.fever

Magazinul online a apărut în urma amestecului dintre pasiunea pentru vintage, pasiunea pentru fotografie și dorința de a avea propriul business”, ne povestește Olivera. Pentru a face rost de produse noi, merge săptămânal la târguri sau piețe tip bazaruri, iar uneori pleacă chiar și în alte orașe cu acest scop. O parte din produse sunt găsite online, iar altele fac parte din colecția personală sau sunt achiziționate de la persoane cunoscute. Comenzile se pot face printr-un mesaj privat pe Instagram sau Facebook. Produsele se livrează pe teritoriul României, prin Poștă sau Curier.

@artdecoanti

Îmi doresc ca tinerii să descopere frumusețea lucrurilor vintage, pline de amintiri și povești.

Povestea contului @artdecoanti a început de „când am fost în vizită la bunici pentru a face o curățenie generală în toată casa; dar în special în dulap (printre hainele purtate de buneii mei în tinerețe), în lada de zestre (plină cu tot felul de țesături lucrate în război, ștergare și cuverturi, lucruri de care bunica este tare mândră), dar și în cutiile cu vechituri din pod. Așa am prins eu drag de lucrurile retro și vintage. Produse care au o calitate net superioară față de ce se găsește acum în magazinele de mass market”, ne spune Liliana. Ca să facă rost de noi obiecte, merge la târgurile de vechituri, magazinele de antichități și anticariatele, talciocuri și magazinele cu produse second-hand. Tot odată ține legătura cu unele persoane care aduc marfă de la magazinele cu vechituri din străinătate, unde alți oameni donează toate lucrurile pe care le consideră nefolositoare.

Comenzile se plasează  printr-un mesaj privat. Indiferent de valoarea produselor, toate coletele vor primi unul sau mai multe produse surpriză.

@a.vintage.treasure

Este cred că printre primele conturi de acest gen, pe care le-am descoperit pe Instagram și pe care îi urmăresc cu mare interes, nu doar pentru gentuțele vintage superbe, dar și pentru multe accesorii cum ar fi cutii pentru bijuterii, oglinzi decorative sau veselă. A Vintage Treasure are chiar și un site oficial: www.avintagetreasure.ro

@theoldshop_and_more

Un alt cont plin de obiecte de decor, ceramică pictată și tablouri de care vă veți îndrăgosti instatntaneu.

Știi și tu alte conturi pe Instagram de acest gen, împarte și cu noi într-un coment, mai jos.

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *