Program Mentorat Individual pentru Designeri cu Natalia Berezovska

Accelerator de Creativitate și Succes Profesional Online & Offline

Despre Program:

Acest program oferă tinerilor designeri de interior și arhitecți instrumentele și cunoștințele necesare pentru a dezvolta abilități solide de business, inclusiv gestionarea proiectelor, construirea unei prezențe de brand și dezvoltarea unei rețele de clienți.

Obiective:

 • Îndrumarea tinerilor designeri care doresc să-și dezvolte abilitățile profesionale și să-și construiască o afacere prosperă;
 • Furnizează un cadru personalizat de învățare bazat pe experiența ta și pe nevoile individuale ale fiecărui participant.

Durata sesiunii: – 1 ședință individuală durează 120 min

Unde se va desfășura cursul? Online, pe o platformă dedicată sau la sediul biroului Creativ Interior din București.

Costul sesiunii– 1500 RON

Servicii Incluse

 • O sesiune de Mentorat Individuală:
  • Sesiunea va fi personalizată în funcție de nevoile individuale ale participantului;
  • Evaluarea a portofoliului și feedback detaliat pentru a îmbunătăți calitatea businesului.
 • Consiliere Profesională:
  • Discuții despre strategii de carieră, dezvoltarea abilităților și identificarea oportunităților în industrie;
  • Consiliere privind construirea unei prezențe online și promovarea personală.
 • Acces la Resurse:
  • Cărți, articole, și alte instrumente utile pentru dezvoltare.

Cine sunt eu, Natalia Berezovskaia?

Sunt Natalia Berezovskaia, designer de interior sau, cum mi se mai zice, Creatoarea de Interioare. Promovez un stil de viață optimist pentru că îmi place să trăiesc în prezent – cea mai mare valoare umană. Îi fac pe clienții mei fericiți prin proiectele pe care le concep la studioul Creativ Interior, fondat de colegul și soțul meu, Octav Roman. Îmi plac provocările, de aceea le primesc deschis și caut mereu soluții; cred că orice poate fi rezolvat, dacă nu ține de soartă. Povestesc foarte mult despre design pe blogul personal, dar și în reviste precum Forbes sau Horeca România. Vorbesc la conferințe din domeniu, cum ar fi: Deco Days, CUIB, ARDI. Și am creat PODCAST-ul GENERAȚIA CREATIVĂ pentru a promova valorile umane, luxul de a trăi diferit, dar și influența domeniului în care activez – DESIGNUL INTERIOR!

Întrebări frecvente:

1. Cum pot participa la sesiune individuală?

R: Pentru a participa la sesiune individuală este nevoie să faceți plata cursului online în secțiunea  SHOP. După ce veți primi confirmarea de plată (dacă nu intră în inbox, verifică te rog SPAM-ul). Ulterior veți primi un email în care vom stabili detaliile participării. IMPORTANT! Când răspundeți la email să treceți și subiectele pe care doriți să le discutați la ședință.

2. Cui se adresează acest program?

R: Programul este creat pentru tinerii designeri care doresc să-și construiască cariera în industria designului, vor să afle sfaturi din experiența și viziunea Nataliei în privința unor situații punctuale apărute recent sau poate vor o recomandare cum ar putea să-și promoveze serviciile, să atragă noi clienți etc. Discuția va fi individuală.

3. Cum se va desfășura sesiunea?

R: În funcție de opțiunea pe care o vei alege (online sau offline), vom stabili detaliile. Pentru online vom folosi platforma ZOOM sau Meet. Pentru participarea offline, aceasta va avea loc la sediul biroului Creativ Interior din București.