Arta decorării cu Cameleonia

by

Cine a spus că designul nu este o artă? Cine a spus că viața nu este o artă? Poate toate aceste lucruri sunt legate între ele și ne înconjoară în fiecare zi, dar nu le observăm..

Recent am scris un articol despre 7 lucruri simple care te vor face mai fericit acasă” unde am povestit despre ordine, optimizare atât ca spațiu, dar și ca buget, despre personalizare și despre acele elemente care te fac mai fericit. Nu în ultimul rând am pus accent pe culoare! Acel aspect din viața noastră care ne poate influența psihologic într-un mod pozitiv sau negativ, ne poate crea starea de productivitate sau din contra ne poate face să ne simțim singuri și depresivi.

V-ați întrebat vreodata de ce unii pictori folosesc anumite culori în lucrările sale? Sau de ce unii designeri aleg o anumită gamă cromatică în proiectele sale? Există o logică bine calculată, și despre asta vorbim noi astăzi – despre accentele de culoare din viața noastră.

Accentele – unele sunt trecătoare, pe când altele sunt cele care ne însoțesc în fiecare zi și care ne crează o stare de bine. Cele din urmă sunt operele de artă care nu se vor demoda niciodată, asemenea tablourilor marilor astiști plastici.

Iar eu, ca o persoană care caută lucruri speciale și unice am descoperit brandul Cameleonia, care asta face  – crează opere de artă, personalizând produsele în atelierele de mesteșugari artizanali din Spania.

De la faianță vopsită cu efect rustic crăpat, la cele ștanțate, în relief, la cele pictate manual care pot reprezenta imagini din tablouri celebre. Tot prin Cameleonia poți face propriu design de plăci ceramice, care înseamnă o personalizare unică. Poți crea chiuvete la culoare cu faianța sau decor în format mare care arată ca niște tablouri.

De la stil rustic, clasic sau portughez, la cel modern și contemporan. De la culori pastelate, la cele mai îndrăznețe contraste. Soluțiile sunt nelimitate! Eu doar vă îndemn să ieșiți din zona de confort și să adăugați mai multe accente de culoare! Poate un More is More ar fi următorul pas. Ce ziceți?

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *