Primul salon beauty din Bucuresti de 5 stele!

by

Hair Wellness by Elizabeth – un concept marca Kardinale

Recunosc că turul saloanelor de înfrumusețare din București încă nu l-am făcut, deși am fost în câteva locații chiar spectaculoase ca design și servicii pe măsură. Dar am descoperit ceva pe placul meu și trebuie neapărat să vă împărtășesc de ce merită să mergeți acolo 🙂

Spațiul despre care vorbesc se numește Hair Wellness by Elizabeth și se află în complexul rezidențial Cortina. Fiind un concept Luxury of beauty ”salonul funcționează doar pentru a te răsfăța, de a-ți regăsi liniștea și starea de bine! Nu este un salon de volum, este un spațiu care acordă atenție deosebită fiecărui client!” ne spune Elizabeth, proprietara salonului.

Eram foarte curioasă să aflu cine a creat amenajarea și de cine a fost implementată, așa că am bombardat-o cu întrebări pe cea care de 16 ani face femeile mai fericite și mai frumoase. Am aflat că ”designul a fost un mix de idei create de mine și Kardinale Luxury Furniture, care au reușit să facă toate produsele de mobilier la comandă și să satisfacă atât nevoia spațiului, dar și utilitatea acestuia, creând astfel un stil și atmosferă rafinată. Tot ceea ce ne-a împins să amenajăm salonul în acest fel a fost o dorință de a crea ceva unic, ceva care să îmi asigure soluționarea tuturor nevoilor dar care tot odată să fie plăcut la vedere si confortabil pentru cei care ne trec pragul.”

Să vă povestesc puțin despre designul de interior al acestui spațiu. În primul rând îmi place eleganța acestuia și detaliile Glamour. Stilul amenajării este un Eclectic Modern, iar paleta cromatică jonglează între gri-uri și bejuri, dar cu multe finisaje lucioase și catifelate.

Mi-a plăcut idea de pereți placați cu panouri tapițate din catifea și profile metalice. Combinația de MDF alb lucios și finisajul de lemn, dar și detalii precum – jocul de oglinzi decorative pe perete și hol (unde sunt ascunse zonde de depozitare), o perdea din lanturi aurii, canapelele din catifea din zona de așteptare sau accesoriile aurii (lămpi suspendate, boluri și cutii, fețele de pernă cu paiete).

Sigur v-am făcut curioasă, așa că vă las adresa mai jos, poate dați o fugă să vă răsfățați și într-un loc superb! Pupici :*

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *