Benjamin Moore: Ce culori ne recomandă designerul Natalia Berezovskaia

by

Dacă înainte, toți își făceau casele în aceleași culori de bej, galben și verde și cumpărau vopseaua de la același producător, astăzi avem un mare avantaj să descoperim varietatea nelimitată de nuanțe de la cei mai buni producători de pe piața mondială.

Hai să vă dau și un exemplu: colaboratorul meu Benjamin Moore a venit cu suportul și propunerea de a schimba aspectul locuințelor din România. Asta înseamnă că împreună ne-am propus să consiliem și să dăm cea mai bună soluție pentru fiecare client în parte, în urma căreia să fim siguri că rezultatul final să fie cel așteptat!

În articolul Benjamin Moore – Cei care ne colorează viața! eu deja am povestit despre experiența și relația pe care o avem, iar azi vreau să vă vin în ajutor cu câteva recomandări:

De ce culori pastelate?

Eu sunt marea amatoare a culorilor pastelate! În primul rând că se pot adapta oricărui spațiu și în al doilea rând, chiar dacă sunt în tonuri reci sau calde  – „deschid” și luminează orice interior. Marele lor avantaj.

Gama cromatică de pasteluri pot crea o ambianță confortabilă și relaxantă. De aceea, ideal se potrivesc în băi sau holuri înguste, acolo unde spațiile sunt de obicei mici. Dormitorul este locul odihnei, de aceea orice nuanță pastelată se va potrivi de minune. Și camera copilului este cea mai prielnică pentru aceste culori calme și liniștite.

Aveți mai jos câteva sugestii:

Baie

Hol și casa scării

Living

Camera copilului

De ce vopsea decorativă?

Recunosc, că personal am descoperit vopseaua decorativă recent (acum 2 ani) când trebuia să amenajăm o casă clasică, iar dl. Octavian Stroe ne-a venit cu recomandare de a combina lavabila cu vopseaua decorativă. Efectul a fost neașteptat de elegant. Până și clienții au fost atât de multumiți, încât am ajuns să recomand această vopsea și în următoarele proiecte (nu neaparat în stil clasic).

Mai jos aveți acel proiect de care sunt atât de mândră!

Celelalte camere, în care am folosit această combinație de produse, le puteti vedea în portofoliul nostru.

Cu siguranță o să mai vin cu diverse recomandări în a combina culorile, dar și care sunt trendurile din anul 2018. Nu uita să mă urmărești ca să fii la curent!

Încă stai pe gânduri și nu știi ce culoare îți dorești? Eu propun să ne întrebi 🙂 Pe mine sau pe colegul meu Octavian (octavian.stroe@benjaminmoore.ro sau telefon: 0733.941.952), să faci un drum până la showroomul Benjamin Moore și să le vezi real, asta te va convinge garantat!

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *