Cursul de design interior din 14-15 Octombrie 2017, Ediția a 1-a

by

Pe data de 14 și 15 Octombrie 2017, am organizat primul curs de design interior, dedicat celor pasionați de design, celor care vor să implementeze un proiect de design sau celor care vor să utilizeze acest domeniu în scop comercial.

Pentru mine chiar a fost o experiență unică, pe care, cu siguranță o voi repeta în curând. Și asta din dorința de a povesti despre acest domeniu vast și inovativ.

Vreau să le mulțumesc celor care m-au susținut și m-au ajutat să organizez acest eveniment. În primul rând Showroom-urile Piastrelle Casa și Fabrica de Profile pentru găzduire și suport pe parcursul celor 2 zile, Beanz Cafe, care ne-a făcut să descoperim ce înseamnă tradiția unei cafele adevărate! Sophia, care ne-a prezentat tot ce înseamnă textile și draperii în designul interior, Benjamin Moore Romania pentru că ne-a convins că o lavabilă și o decorativă poate schimba imaginea casei, finisajele de la ZOISS home design pot fi atât de variate, iar decorațiunile de la Design&After vor completa orice interior!

Vreau să le mulțumesc și participanților, pentru că datorită lor am organizat acest curs și prin contribuția materială am pututa dona o parte din bănuții strânși în proiectul „Dăruiește ziua ta!” pentru a susține copiii cu Sindrom Autist, inființat de Andreea Tamas.

Iar prin intermediul Spune-DA, haideți să vedeți ce s-a întâmplat în aceste 2 zile:

Galeria foto o puteți vedea aici.

Și asta nu este finalul, dar mai degrabă începutul evenimentelor pe care mi-am propus să le organizez.

Vă recomand să urmăriți pagina The Famous Design By Natalia Berezovskaia pentru a fi la curent cu noutățile!
Felicitări și încă o dată, vă mulțumesc!!!

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *