Benjamin Moore – Cei care ne colorează viața!

by

Mai mult decât culoare!

Am atât de multe să vă povestesc despre ei – Benjamin Moore – dar hai să vă împărtășesc cum a început „relația” noastră de colaborare și chiar prietenie:

Acum 3 ani, când am început amenajarea Hotelului Lafayette din centrul Bucureștiului, căutam un furnizor care să ne ofere un produs de înaltă calitate, să fie rezistent la uzură și ușor de întreținut. Printr-o recomandare, am găsit soluția de a lucra cu Benjamin Moore, care oferă mai mult decât o lavabilă și o simplă culoare pe perete.

De ce spun asta? Pentru că acest prim proiect ne-a convins de calitatea produselor, dar și de promptitudinea întregii echipe, cu care lucrăm și acum.

Astăzi, avem în jur de 40 de proiecte lucrate împreună și e abia începutul. Ca să vă convingeți, puteți intra pe portofoliul nostru. Însă astăzi nu vă povestesc despre echipa mea de designeri, azi vă prezint acel furnizor cu care trebuie să lucrați și voi, dacă vă doriți ca materializarea lucrării să fie conform imaginației voastre, fără a vă limita la culorile „strandard” pe care le vedem în fiecare zi. Cum ar fi să-ți personalizezi locuința sau biroul?

Cine este Benjamin Moore?

Un brand american de vopsea și finisaje de cea mai bună calitate din industrie, cu o evoluție și experiență de 134 de ani, destinate pentru diferite tipuri de proiecte: amenajarea apartamentelor, caselor, spațiilor de birouri, hale, ansambluri rezidențiale, blocuri de locuințe sau clădiri din patrimoniul național.

În România sunt prezenți din anul 2005, de la început doar în Bucuresti, însă datorită cererii pe piața națională, s-au extins în toată țara. În acest moment există showroom-uri în Brașov, Bacău și Constanța, urmând ca în următorii 4-5 ani să extindă rețeaua de distribuție cu showroom-uri în alte 10 orașe. Și asta pentru a vă crea posibilitatea de a le testa produsele.

Ce produse găsiți la ei?

De la amorse, grunduri, lacuri și vopsea atât pentru interior, cât și pentru exterior, dar și vopsea decorativă, care vă transformă casa doar prin prezența acesteia pe un perete. Benjamin Moore sunt unicii distribuitori si ai vopselei decorative Novacolor.

Nu intru în prea multe detalii tehnice, dar știu pe cineva care vă poate da toate aceste informații. Se numește Octavian Stroe și îl puteți contacta direct pe mail: octavian.stroe@benjaminmoore.ro sau telefon: 0733.941.952.

De ce vă recomand să lucrați cu ei?

Am tot specificat, calitatea produselor, serviciile profesionale, dar  trebuie să vedeți cum arată aceste produse. Vă fac o mini prezentare:

1. Cum o simplă lavabilă transformă o locuință:

2. Vopseaua decorativă pentru stilul clasic va fi mereu cea mai bună alegere:

3. De ce nu – stilul industrial și peretele care imită betonul aparent:

4. Ne place să ne jucăm! Un perete cu vopsea tip tablă de scris:

5. Niciodată să nu zici niciodată! Lavabilă acrilică pentru baie și chiar zona de duș:

6. Să nu-ți fie frică de culoare!

În loc de încheiere: Tu cum ai vrea să arate casa ta? Dacă nu știi ce culoare să alegi, atunci există un loc, pe Strada Știrbei Vodă, Nr. 96 A, Sector 1, București, unde vei fi îndrumat să faci cea mai bună alegere.

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *