Zoiss Home Design – un nou concept de Showroom

by

Se pare că nu doar la mine anul acesta aduce multe schimbări, dar și la colaboratorii mei, cu care deja am devenit o familie! Astăzi dedic toată atenția mea pentru Zoiss home design pentru că am de ce, și o să vă prezint mai jos despre ce tot povestesc.

Eu, Cristina Pripoi și Diana Stere

2 Noiembrie 2018, o zi oarecare din viața mea și a multora dintre voi. Totuși, la mine, această zi s-a încheiat cu ceva care m-a surprins plăcut și am zis să împărtășesc cu voi. Am ajuns la Constanța, unde a avut loc redeschiderea Showroom-ului Zoiss de pe str. Tudor Vladimirescu nr 8. Deși venim atât de rar la ei (din cauza distanței și cu această ocazie vreau să le mai spun o data că îi așteptăm și prin București cu o reprezentanță 🙂 ), dar de data asta m-au uimit cu ce schimbări au făcut acolo. Schimbarea se datorează și arhitectului Diana Stere, care având liber la creație, chiar a transformat complet imaginea showroom-ului.

De la un spațiu aglomerat cu multe multe mostre – a devenit foarte organizat și luminos. Mi-a plăcut intrarea cu logo-ul creat din foiţă de cupru, cu piese de mobilier de baie și finisaje alese atent, culorile îndrăznețe – galbenul de pe casa scării, iar la etaj – panourile iluminate create din perete pe care sunt expuse diverse combinații de finisaje și piese de mobilier sau sanitare. Ingenios!

Fotografiile de mai jos o să vă explice de ce îmi place atât de mult noul concept, dar nu înainte să aflați ce ne spune chiar autoarea amenajării, Diana Stere:

„Am vrut să păstrez aerul boem al vilei, îmbogăţind-o cu decoruri clasice şi detalii poleite cu foiţă de cupru, dar în acelaşi timp să creez spaţii minimaliste, aerisite, ce atrag atât clientul final, cât şi arhitecţii. Conceptul se articulează în jurul valenţelor fiecărui spaţiu, creând ambiente diferite ce oferă o expunere maximă a tuturor produselor.”

Photo credit Showroom: Cornel Lazia

Și dacă tot acest eveniment ne-a reunit pe noi colegi, parteneri și colaboratori, iată un rezumat vizual al evenimentului:

Photo credit Eveniment: Bogdan Craciunescu

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *