Zoiss Home Design – showroom-ul nr.9 din #10HomeDecoStoresInBucharest

by

Un alt showroom din lista #10HomeDecoStoresInBucharest este ZOISS home design. Despre conceptul showroom-ului lor din Constanța am mai povestit pe blog, dar am și o surpriză: din luna iunie sunt prezenți și în București, ca întotdeauna cu noutăți și idei originale. Așa că am tras repede o fugă până acolo și am admirat designul creat de arh. Diana Stere.

Sincer, despre ZOISS nici nu trebuie să povestesc prea multe pentru că toți cei ce urmăresc postările mele, mai ales pe Instagram s-au convins că ei sunt cei mai fideli colaboratori ai mei. Iar pentru toți cei ce întreabă despre ceramica sau sanitarele pe care le propun în proiectele mele, va pot spune ca sunt achiziționate prin Zoiss :). Dar totuși haideți să vedeți ce m-a atras și ce o să vă placă și vouă atunci când o să le vizitați showroom-ul din Cotroceni, bd. Eroii Sanitari nr 23 (Cotroceni).

În primul rând intrarea cu minunatul fototapet de la Inkiostro Bianco și cada roz de la Hidrobox, cu sistemul de baterie încastrată marca Gessi. Apropo, vedeți că cei de la Inkiostro Bianco au tapet super lavabil care poate fi montat și în zone umede, eu chiar am propus pentru unul dintre proiectele mele și arată superb.

Nu puteam să nu menționez și grupul Florim, căora ZOISS le-a dedicat o cameră. Aceste plăci ceramice din colecția Araldica (Cedit) sunt impresionante. După cum vedeți, plăcile ceramice, mai ales cele de dimensiuni mari au devenit finisaje decorative care pot fi aplicate într-un mod mult mai creativ, fără a ne rezuma doar la baie. Chiar vă îndemn să parcurgeți catalogul produselor de la brandul Cedit și să vedeți ce amenajări poți face doar cu aceste produse.

Și ajungem în camera elegantă, Marazzi, cu plăcile clasice din colecția Grande Marble Look și cu mobilierul de baie de la Mia Italia completate cu bateria de la F.lli Frattini și accesorii Decor Walther.

Gata, mă opresc aici, ca să păstrez curiozitatea voastră pentru că aici există mult mai multe camere și sute de produse expuse. Deci, știți ce aveți de făcut: să intrați în primul rând pe site-ul lor oficial: zoiss.ro iar apoi să mergeți într-o plimbare de documentare la showroom.

Spor la inspirație!

PS: Iar echipei ZOISS home design le doresc mult succes și la cât mai multe și mai spectaculoase proiecte împreună!

 

Fotografii de Cornel Lazia

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *