Zoiss home design Conference deja aflată la a V-a ediție

by

Nu am putut lipsi nici anul acesta la Conferința Zoiss home design și să vă spun sincer: acest eveniment a avansat, an cu an, eveniment după eveniment. Chiar mă bucur că am fost prezentă la întreaga prezentare și am avut onoarea să revăd colegii de breaslă din toate colțurile României, dar să cunosc și persoane noi.

Anul acesta, evenimentul a fost plin de informații și sfaturi, pe care chiar mi le-am notat în carnețel și vreau neapărat să revin cu idelile care mi-au venit. Revenind la conferință, să vă povestesc cine mi-a atras atenția și m-a inspirat: Adrian Soare de la Cumulus (cu siguranță deja ați aflat de această fuziune a mai multor studiouri și birouri de arhitectură din București), care ne-a vorbit despre proiectele lor impresionante, unul dintre ele – Hotelul Marmorosch (cândva a fost Banca Marmorosch). Frații Tiberiu Teodor-Stanciu și Silviu Teodor-Stanciu ne-au povestit despre proiectele lor comunitare și culturale din orașul lor natal, Iași. Florin Enache – despre ”Apartament #better”, iar Enrico Brodoloni (cine a urmărit InstaStory-urile mele l-a mai întâlnit pe acolo 🙂 și o să-l mai vadă în curând) ne-a convins într-un minut și 30 de secunde, de ce merită să utilizezi plăcile ceramice de la producătorul pe care îl reprezintă – Florim.

Lista completă de prezentări o puteți vedea pe site-ul oficial al conferinței.

Să nu uit să adaug și cel mai motivant discurs pe care l-a avut canadianul Howard Dell, doar căutați pe net să vedeți povestea acestuia și câte lucruri poate face un singur om luând în calcul prin câte a trecut. Efectiv ne-a ținut în suspans tot discursul, chiar dacă deja depășisem timpul acordat pentru prezentare. A meritat!

Vreau încă o dată să le mulțumesc colegilor mei Zoiss pentru invitație, pentru colaborare, pentru prietenie, pentru tot! Sunteți cei mai tari și vă susțin în continuare!

Iar pentru voi, cititorii mei care profesează în domeniu sau ar vrea să facă acest lucru, un sfat: Trebuie, neapărat, să ajungeți la acest eveniment, urmăriți pagina de Facebook Zoiss home design, iar când aveţi drum în Constanța, nu uitați să treceți să vedeți showroom-ul lor, recent reamenajat de pe str. Tudor Vladimirescu nr. 8

Ne revedem la anul!

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *