Urban Jungle – cum să integrăm plantele în designul interior al casei

by

Cu ajutorul plantelor, orice interior va deveni mult mai vibrant și mai confortabil. Puteți alege plante mari sau unele mici, cu flori sau plante suculente, naturale sau artificiale, puteți să le agățați de pereți sau tavan sau să le ordonați pe rafturi sau pe pardoseală. Indiferent de alegere, eu vă asigur că locuința voastră va prinde o nouă viață și o energie pozitivă.

Dar cum exact decorăm locuința cu ajutorul plantelor? V-am pregătit câteva idei:

Planta ca accent al încăperii

Folosiți planta ca elementul de accent al amenajării. Acestea pot fi un bananier, un cactus mare sau un măslin. Important este să le păstrați mai mult spațiu de jur împrejur, anume în idea de a le scoate în evidență. Nu uitați să alegeți și un ghiveci proporțional cu planta, iar culoarea acesuia să se potrivească cu gama cromatică a interiorului.

2 în 1 – lumină și grădină suspendată

Ce ziceți de o soluție 2 în 1 în care puteți avea atât un corp de iluminat, dar și plante curgătoare? Designerii de produs au venit cu soluții în acest sens și au creat acest gen de obiecte, care se potrivesc atât pentru spații rezidențiale (de ex. deasupra mesei de dining sau în sufragerie), dar și în birouri sau locații HoReCa.

Flori, flori și iarăși flori

Florile, indiferent de spațiu, stil de amenajare, chiar și anotimp – sunt mereu binevenite și se pot integra ușor în ambianța locuinței. Puteți alege flori naturale sau cele artificiale. Dacă alegeți florile artificiale, vă rog să vă asigurați că sunt de calitate și imit cât mai realist plantele naturale, altfel. Vă garantez că aceste plante vor face un interior mult mai elegant și chiar mai prețios. Să vă dau și câteva exemple:

Accesorii plante

Să nu neglijăm „vedetele” noastre, ci din contra, să le accesorizăm cu ghivece adaptate în funcție de stilul amenajării. Puteți alege un ghiveci modern, clasic sau de design, cu o formă minimalistă sau din contra un produs cu un concept mai organic.

Care credeți dintre ghivece se potrivesc plantelor voastre?

Articol scris în colaborare cu evalight.ro și evambient.ro

Sursă poze: Pinterest, evalight, evambient

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *