Unde mâncăm de prânz în Piața Dorobanți?

by

De când ne-am mutat cu biroul în Piata Dorobanti, primul lucru pe care l-am făcut era să găsim unde mâncăm de prânz bine și la preț decent (cunoscând pretențiile zonei). Să zicem că am găsit ceva, dar sunt deschisă și la alte sugestii și recomandări.

Frudisiac

Prima oară l-am descoperit când m-a învitat Bianca la un brunch într-o sâmbătă dimineața, și asta era până să ne mutăm în zonă cu biroul. Acum, acestă mini cafenea-bistro a rămas no.1 la capitolul cafea bună, mâncare interesantă (nu prea variată, dar tot ce am mâncat era foarte delicios) și nu pot să nu punctez minunatele pancakes pe care le comand de fiecare dată când revin aici.

Doncafe Braseria

Dacă ar avea abonament la cafele, cu siguranță eu aș fi abonată aici 🙂 Aproape toate întâlnirile le-am avut aici, unele se rezumau doar la discuții și cafea, altele au fost încheiate și cu un lunch. Din păcate nu sunt cei mai accesibili la preț, deși au mâncare foarte bună și o atmosferă relaxantă. Recomand pentru o cină liniștită când nu trebuie să vă grăbiți undeva, dar nu prea merge la categoria „un prânz rapid!”

Muse Bistro

E puțin mai departe de noi, pe str. Paris, dar e un loc foarte intim, cu o curte interioară retrasă, atmosferă boemă și mâncare dichisită. Au și meniuni de prânz, însă trebuie să ajungi destul de devreme ca să le prinzi (adică pe la un 12-13.00).

Ana Baking Co

Pentru o supă bună și rapidă Ana Baking Co este locul perfect. Un spațiu industrial inspirat după conceptul cinematografelor din New York. Ca idee, un design puțin retro, puțin modern, care reunește un mix interesant de griuri și câteva accente de culoare. Data viitoare mă voi întoarce cu siguranță să încerc și celelalte specialități.

Paul

Rapid și la pachet. Paul, care este chiar vizavi de noi, a ajuns cumva o alternativă ideală pentru a lua prânzul la pachet și de a-l savura în curtea noastră interioară (un loc liniștit din mijlocul aglomerației). Însă dacă vrei să stai cu cineva la o discuție, spațiul mi se pare cam înghesuit. Așa că tot rămân la idea locului perfect de a-ți lua mâncărica la pachet.

Puțin mai departe (asta dacă timpul îmi permite) există și localațiile din Floreasca: Mozzafiato sau Phii 16, cu mâncare chiar foarte bună. Dar cum ziceam, eu acum caut ceva rapid, aproape (de Piața Dorobanți) și la prețul corect.

Dacă mai știți și alte locuri care merită vizitate și testate din punct de vedere gastronomic aștept și recomandările voastre!

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *