Top 10 cele mai bune conturi de Instagram de design interior de urmărit în 2021

by

Instagram – sursa No. 1 de inspirație în 2021

Dacă până acum ne petreceam destul de mult timp pe platformele Facebook și Pinterest în cautare de inspirație (și aici mă refer la mai multe domenii, atât vizuale, cât și conținut text sau video), o nouă tendință din acest an va fi folosirea Instagram-ului în cel mai diversificat mod. Adică, Feed-ul profilului va deveni ca o carte de vizită, iar pentru multe persoane creative – o sursă de inspirație sau sub formă de portofoliu de lucrări. Tot pe Instagram, vom urmări clipuri scurte de maxim un 1 minut în Feed, videoclipuri lungi pe IGTV și noua funcție Reals ( videoclipuri scurte de 15 secunde), cumva un Tik Tok integrat în aplicația Instagram. Mai multe despre aceste tendințe le veți găsi în acest articol.

Care sunt cele mai populare conturi de design interior?

Iar acum vine întrebarea: Ce conturi de design, designeri sau bloguri de interior să urmărim în anul 2021? Iată câteva din ele:

@thefamousdesign

Dacă încă nu mă urmărești, atunci intră pe pagina mea @thefamousdesign să-mi dai un Follow! Eu sigur îți voi povesti cum stă treaba cu acest design de interior mai ales pe piața românească, care sunt tendințele, la ce proiecte mai lucrez și ce subiecte mai dezbatem pe InstaStory. Sunt muuuulte de povestit!

@kellywearstler

Eu o admir pe Kelly pentru îndrăzneală și pentru crearea propriului stil. Cel mai bine este să fii original, și cu siguranță, acest lucru o caracterizează pe deplin pe designerul Kelly Wearstler!

@Chairishco

Urmăresc acest cont cred că de un an, dar sincer, postări mai colorate și pline de energie pozitivă nu am găsit nicăieri 🙂 Vă recomand să vă inspirați și voi!

@inspire_me_home_decor

Cred că cel mai bogat profil pe care îl urmăresc eu pe Instagram. Interior Design & Home Decor este plin de poze de inspirație care îți fac ziua mai frumoasă. De la case la apartamente luxoase adunate din toată lumea.

@studia_54

Dacă veți căuta pe Pinterest „luxury interior design”, să știți că multe poze o să vă apară de la acest studio de design Studia 54. Lucrează doar lux și totul în stilurile contemporane cu influențe Art Deco, Glamour și Clasic. Merită să le dați un follow pentru poveștile pe care le crează la fiecare proiect.

@yodezeen_architects

Îți plac mai mult linii drepte, design modern și concepte dramatice cu tente industriale, atunci trebuie să-i urmărești pe cei de la @yodezeen_architects. Sunt buni, chiar și mie îmi plac, deși se știe că eu nu mă omor după simplitate și minimalism.

@sophiepatersoninteriors

Trecem de la atmosferă dramatică la pasteluri și stil contemporan, elegant. Și aici vreau să vă prezint un designer englez, pe SOPHIE PATERSON, pe care aș caracteriza-o ca „perfecțiunea în detalii”, mai ales că are și resurse necesare. E de urmărit!

@caitlinwilsondesign

Dacă vreți să vă faceți ziua mai frumoasă și ușoară, atunci urmăriți-o pe Caitlin Wilson, are un profil foarte frumos, plin de detalii, culori pastelate, accente bine echilibrate, multe imprimeuri și accesorii.

@kellyhopterinteriors

Iar pentru contraste și cum să le aplicați în designul interior, vă recomand să urmăriți profilul @kellyhopterinteriors!

@serenaandlily

Dacă vă plac emisiunile americane de design interior pe Fine Living sau HGTV atunci o să vă placă și acest cont de Instagram:

Sursă poze: Instagram & unsplash.com

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *