Tempini – showroom-ul nr.5 din #10HomeDecoStoresInBucharest

by

De ce lucrurile de calitate sunt mai valoroase în timp?

Astăzi mergem la următorul Showroom situat pe una dintre cele mai frumoase străzi din București – str. Frumoasă nr 19, unde vreau să vă prezint lucruri care nu-și pierd valoarea, ci din contra, în timp devin și mai prețioase.

Sunt la Tempini, un showroom tip Concept Store, găzduit într-o clădire istorică datând de la începutul sec. al XX-lea care propune clienților o selecție de produse premium create de artiști internaționali. Scopul lor este de a oferi produse cu o valoare sentimentală, cu o poveste în spate celor care apreciază nu doar arta, ci arta prin design de calitate. Să știți că eu am scris descrierea de mai sus ???? Pur și simplu atmosfera Showroom-ului chiar te inspiră. Puteți singuri să vă convingeți dacă treceți pe aici.

Dar că să povestesc de ce m-am oprit în doar cele 2 camere din Showroom (chiar dacă sunt mult mai multe). În prima cameră mi-a atras atenția covorul care este o piesă antică și care arată impecabil. Covorul este realizat din mătase și are deja peste 90 ani vechime. Apropo se poate cumpăra (preț la cerere). Acesta completează, după mine, perfect spațiul! Tot aici vreau să vă arăt de ce este atât de important să vă creați o oază doar a voastră dedicată băii și a dressingului. Cititorii întotdeauna mă întreabă dacă merită să învestești spațiu destinat dressing-ului sau e mai confortabil să te limitezi doar la un simplu dulap? Atât, în calitate de femeie, cât și de designer – un loc bine organizat, optimizat și personalizat poate să vă facă mult mai fericiți, indiferent dacă aveți posibilitatea de a folosi o cameră special pentru această destinație sau să fie integrată într-o altă încăpere. Dacă spațiul vă permite, recomand să existe un dressing, cu depozitări generoase, cu o zonă de machiaj dedicată (în cazul femeilor), sau chiar cu o zonă de relaxare (cu o canapea sau fotolii comode). Nu uitați și de un iluminat corespunzător. De preferat să existe lumină naturală, iar dacă nu este suficientă, o puteți completa cu lumină artificială, obligatoriu neutră. Foarte bine arată dulapurile cu uși de sticlă care să fie iluminate pe interior, exact cum vedeți în poza de mai jos:

Cu dressingul ne-am clarificat, să vă arăt ce mi-a mai atras atenție în acest Showroom. Bateriile clasice pe finisaj auriu de la IB Rubinetterie și chiuvetele elegante de la Flaminia. Cine urmărește proiectele mele, deja știe de ce m-am oprit să vă prezint aceste produse, cine încă nu cunoaște, haideți pe portofoliul studioului nostru de design Creativ Interior. Deci, vă place stilul clasic sau contemporan și vreți un design unic, atunci aici cu siguranță veți găsi lucruri speciale.

Iar ultimul obiect care merită atenția tuturor, acest parchet I Vassalletti din lemn (stratificat) de stejar recondiționat cu intarsii de alamă. Pur și simplu este splendid. Sincer, dacă îți pui acest parchet în casă, nu ai nevoie de alte detalii de scos în evidență. Acest parchet face totul!

Vă plac lucrurile rafinate, atunci la Tempini sigur le găsiți. Iar pentru mai multe detalii intrați pe site-ul lor tempini.ro sau mergeți să vizitați showroom-ul din București.

PS. Și cum mie îmi place să combin lucrurile frumoase din toate domeniile, pantofii Condur by Alexandru au venit la momentul potrivit în viața mea! Glamour și eleganți, cum îmi plac și mie ????

Poze de: Alexandru Prodan

1 Răspuns
  • Radu M
    august 30, 2019

    Invariabil, toti cei care intra in casa mea au acelasi cliseu. Admira ceramica Tempini! Este ceea ce face diferenta!
    Restul parca nu mai exista.

    Iar showroom-ul este superb! Cel mai stilat showroom in care am intrat. Putin intimidant pentru oamenii obisnuiti dar “imblanzit” de caldura si stilul oamenilor de acolo. Pentru mine a fost un noroc sa va intalnesc.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *