Speaker Eveniment Deco Days 2023, Cluj

by

Pe data de 7 septembrie 2023, la Cluj a avut loc Evenimentul Deco Days, un eveniment  dedicat comunității de design interior din România.

Vreau să vă împărtășesc experiența mea de la #DecoDays, unde am avut privilegiul să fiu speaker și să abordez un subiect de mare relevanță în contextul actual – gestionarea crizelor. Crizele pandemice, geo-politice, energetice sau economice reprezintă provocări majore pe care le-am întâlnit și le vom întâlni, iar este crucial să fim pregătiți să le facem față.

În prezentarea mea, intitulată Design anti-criza. Cum să mergi mai departe, am explorat modalități prin care designul interior poate deveni un instrument esențial în gestionarea crizelor. Am vorbit despre importanța adaptabilității și a rezilienței în fața schimbărilor, și am oferit exemple concrete de soluții creative care pot fi aplicate în situații de criză.

Feedback-ul pozitiv primit din partea audienței și interacțiunea activă au fost extrem de încurajatoare. Este motivant să vezi că există un interes crescut pentru subiecte precum inovația și reziliența în designul interior, iar #DecoDays a fost cu adevărat un spațiu de împărtășire a cunoștințelor și ideilor între profesioniști din domeniu.

În încheiere, vreau să mulțumesc întregii echipe de la #DecoDays pentru organizarea acestui eveniment de excepție, și tuturor celor care au participat și au contribuit la atmosfera pozitivă și inspirațională.

Mulțumesc Vlad Crețeanu pentru material video și foto și soțului meu Octav pentru suport, multă răbdare și încă o dată răbdare!

Vă invit să facem parte dintr-o comunitate dedicată pasionaților de design interior! Urmați-mă pe profilul meu de Instagram, @nberezovskaia_interiors, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente tendințe, proiecte inspiraționale și sfaturi utile din lumea designului. Aștept cu nerăbdare să ne conectăm și să explorăm împreună frumusețea și creativitatea în designul interior

Poze: Vlad Crețeanu

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *