Soluția elegantă pentru ferestrele tale de mansardă

by

Jaluzele romane de la VELUX

Amenajarea mansardei într-un stil clasic este pentru mine o provocare, cu atât mai mult dacă este vorba despre accesorizarea ferestrelor specifice acestui tip de locuință. Mă refer la  faptul că trebuie luate în calcul mai multe aspecte ce țin de crearea confortului la interior: temperatura, cantitatea de lumină naturală care pătrunde în încăpere, ce destinație are încăperea etc. VELUX s-a gândit la toate aceste aspecte și a creat pentru clienții săi o gamă largă de accesorii, dintre care mi-au atras atenția jaluzelele romane.

Cu o istorie veche și interesantă, storurile sau jaluzelele romane au fost destinate, la început, zonelor deșertice, în care era absolut necesar controlul cantității de lumină și căldură din locuințe. Pe lângă utilitatea lor, aceste jaluzele create din material textil de calitate erau și semn al avuției și al rafinamentului casei.

Cu timpul, jaluzelele romane au câștigat din ce în ce mai mare popularitate în rândul accesoriilor de interior, iar VELUX a decis că și mansarda merită să beneficieze de aerul aristocrat pe care îl conferă aceste jaluzele.

Așadar, dacă îți dorești să accesorizezi într-o manieră elegantă ferestrele tale VELUX, jaluzelele romane sunt soluția ideală. Acestea se potrivesc unui mobilier în culori de pământ, pastelate și rafinate, nuanțe care îți vor influența starea de zi cu zi în mod pozitiv deoarece creează la tine acasă un mediu relaxant. Și să îți mai spun un secret: culorile disponibile pentru aceste jaluzele au fost alese de VELUX în colaborare cu Trend Union din Paris, cea mai bună agenție de tendințe în design din Europa! Astfel, poți fi sigur că mansarda ta va fi mereu în pas cu trendul actual!

Fiind confecționate dintr-o cantitate mai mare de material, jaluzelele romane dau impresia unui mediu feminin, delicat și natural, iar faldurile care se formează creează un design aparte în mansarda ta! Disponibile într-o gamă de 20 de materiale textile cu grade diferite de transparență, jaluzelele romane conferă intimitate camerei în care sunt instalate pentru că filtrează lumina naturală, astfel încât aceasta pătrunde în mansardă în cantitate optimă, creând efecte plăcute de lumină la interior.

Dacă te gândești unde ar fi cel mai potrivit să montezi astfel de jaluzele în mansarda ta, te asigur oricare ar fi încăperea căreia îi sunt destinate, aceste jaluzele îți vor asigura o ambianță caldă, potrivită: livingul va fi redefinit în stil discret și cu bun gust, dormitorul va deveni locul somnului odihnitor, baia și bucătăria, spații plăcute, luminate corespunzător.

Finețea jaluzelelor romane, care la prima vedere pare că implică un sistem complex de montare, folosire și curățare, nu trebuie deloc să te sperie! Din contră, operarea se face foarte ușor, manual, pe șine glisante, cu posibilitatea aranjării jaluzelelor pe fereastră așa cum îți dorești – în partea de sus, la mijlocul sau în partea de jos a ferestrei, pentru a regla un grad mai mic sau mai mare de iluminare a încăperii.

Mai mult decât atât, materialul textil poate fi înlocuit oricând cu un altul, în funcție de preferințele tale, deci e minunat că ai o flexibilitate mai mare în decorare. Te-ai plictisit de gri? Alege un argintiu stilat sau un cappuccino! Mai multe detalii despre cum să înlocuiești materialul textil găsești aici.

Așadar, jaluzelele romane de la VELUX reprezintă combinația ideală între practic și estetic, între utilitate și rafinament. Pentru mai multe detalii despre rulouri, vă recomand să intrați pe site-ul oficial al colecției.

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *