Să susținem proiectul Yenipuf!

by

Dacă tot am discutat săptămâna aceasta despre noutățile de la târgul Bife-Sim care a avut loc între 12-16 Septembrie, astăzi vreau să vă prezint unul din produsele de design care mi-a atras atenția.

Este vorba de concept simpatic de șezut, pe care se poate sta în mai multe feluri, care poate fi folosit de una sau mai multe persoane și care nu ocupă mult spațiu de depozitare. Au existat mai multe teste și schițe, două prototipuri, modificate și îmbunătățite, până s-a ajuns la această formă finală, pe care o vedeți mai jos:

Acest obiect de design, sub brandul Yenipuf, a fost creat de Andreea Ștefan, absolventă Facultății de Arhitectură de Interior din cadrul Universității de Arhitectura „Ion Mincu” în 2013, secția Design de Produs. Andreea a urmat și un alt master, de Ecodesign la Politecnico di Torino și a lucrat în birouri de arhitectură și design, atât în București, cât și în Italia. Experiența acestor ani a încurajat-o să facă mai mult, iar rezultatul îl vedem din decizia de a lansa campania de crowdfunding pentru Yenipuf.

Scaunul Yenipuf este adresat persoanelor cu vârsta cuprinsă între 3 și 40 ani, care au nevoie de un obiect de șezut comod, prietenos, sau de mai multe locuri de stat în casă, persoane care apreciază designul de produs și sunt dispuși să investească în obiecte pentru interioarele caselor lor, dar îi văd și în spații publice, precum biblioteci, grădinițe, terase/grădini, corporații sau spații de coworking care oferă zone de relaxare angajaților.

„Este un produs în care cred foarte mult și asta este esențial. Mi-au placut de când i-am realizat prima dată și apoi i-am folosit în multe situații și nu m-am plictisit de ei. Cred că testul timpului este important. Noutatea este sistemul de chingi, care îi transformă în niste pufi smart. Adică pot fi folosiți de una sau de mai multe persoane și pot fi așezați, simplu și intuitiv, în diverse poziții.”

Dacă te-am convins, până pe 5 octombrie ai șansa să cumperi pufii de pe pagina de crowdfunding Startarium, la preț redus: https://www.startarium.ro/cont/crowdfunding/yenipuf

Iar cel mai frumos lucru este că pe toată perioada campaniei banii susținătorilor se strâng într-un cont al Startarium special creat pentru acest produs, iar la final, dacă se atinge targetul, se vor folosi pentru a produce pufii ca să fie livrati la timp. Daca nu se finanțează campania, atunci banii se vor întoarce la susținători, fără niciun comision.

De aceea va indemn sa o sustinem pe Andreea si proiectul ei – Yenipuf!

1 Răspuns
  • Cristian
    octombrie 23, 2018

    Genial ! Imi plac oamenii idee sau / si ideaa din oameni.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *