Roche Bobois – showroom-ul nr.6 din #10HomeDecoStoresInBucharest

by

Știți ce înseamnă tradiție?

Ne îndreptăm astăzi toată atenția asupra ”tradiției” cu care se mândrește brandul franțuzesc Roche Bobois, care din 2015 are showroom și în București, pe strada General Constantin Budișteanu nr 28C.

Eu am venit aici să-l ascult pe Mihai Dobre, arhitect și designer al Studioului de Design Roche Bobois, care mi-a povestit cu atâta pasiune despre brandul Roche Bobois care are o istorie de aproape 70 de ani. Dar nu ne-am rezumat doar la povești, Mihai mi-a explicat de ce clienții în continuare revin la cele 255 magazine din întreaga lume:

„Lucrând îndeaproape cu cei mai renumiți designeri și case de modă, Roche Bobois oferă o gamă largă de modele exclusive, realizate la comandă, cu un nivel ridicat de personalizare.

Fiecare piesă Roche Bobois are un caracter unic, combinând talentul și inventivitatea unui designer, cu personalitatea și creativitatea beneficiarului.

Inovația, atenția pentru detalii și protejarea mediului fac parte din filozofia brandului.”

Și dacă treceți pe aici, la intrare o să fiți întâmpinați de renumita canapea MAH JONG creată de artistul Hans Hopfer încă din 1971, care de-a lungul timpului a devenit iconică pentru brand ajungând astăzi best seller la nivel mondial. Acest lucru se datorează tradiției (despre care vă tot povestesc) si tehnicii de realizare a modelului – fiecare pernă este realizat manual într-un atelier de artizani din Italia, folosind tehnici similare cu cele ale industriei modei haute couture, iar fiecare element este unic și irepetibil. Mulți designeri și case de modă renumite, precum Kenzo Takada, Missoni Home sau Jean Paul Gaultier,  au creat colecții exclusive de imprimeuri special pentru această canapea, ceea ce mi se pare cu adevărat impresionant! Versatilitatea conceptului MAH JONG este dată și de caracterul ultramodular al infinitelor variante de configurări, și cum vedeți în poze, eu chiar am testat-o în toate varinatele 🙂 De la fotoliu, canapea normală, cu lounge sau chiar pat de dormit – este foarte comodă și stabilă, chiar dacă la prima impresie nu pare. De aceea aveți posibilitate să mergeți personal la showroom să o testați.

Citește și despre celelalte Showroomuri din recomandările #10HomeDecoStoresInBucharest: Tempini, Diseno, Retros, Piastrelle Casa, Crisa’sHome

Un alt obiect vedetă care m-a fermecat este fotoliul Bubble, creat de designerul Sacha Lakic, cu o altă poveste frumoasă în spate pe care vă recomand să o descoperiți de pe site.

V-am făcut curioși, haideți să descoperiți live cel de-al 6 showroom din lista recomandărilor mele!

Poze de: Alexandru Prodan

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *