Restaurant cu un design contemporan în nuanțe de roz și gri pastelat

by

Ceea ce îmi place cel mai mult este să călătoresc, ba chiar mi-ar plăcea să dedic mai mult timp pentru această pasiune, iar în călătoriile mele să fac check-in unor restaurante sau locuri superbe ce se regăsesc în inima marilor orașe ale lumii. Chiar dacă jobul meu înseamnă inspirație de peste tot în lume, dacă nu fizic, cel puțin online-ul mă ajută la asta, eu chiar mă gândesc, cum ar fi să înlocuiesc o perioadă din an al mersului de zi cu zi la birou cu călătorii pe care le-aș face în cele mai frumoase locuri ale lumii. Visez și eu, dar lista călătoriilor există…și încet, încet le bifez pe toate 🙂

„Călătorind” online, am dat peste acest interior superb al unui restaurant glam cu tendință industrială foarte frumos armonizat. Și chiar dacă te gândești că aceste 2 stiluri prezente nu au ce căuta împreună, ei bine iată că orice este posibil.

Dar să analizăm puțin imaginile: fundal gri cu tencuială lăsată corojită, cu tubulatură la vedere și pardoseală industrială în combinație, cu stâlpi clasici albi cu elemente metalice din alamă, scaune metalice și tapițerie de catifea, recepția organică vopsită cu o vopsea decorativă metalizată, mobilier din lemn natural și lămpi minimaliste din sticlă – toate acestea sunt elemente care reprezintă fiecare stil în parte, de aceea arată atât de bine împreună. Eu zic că cine le-a pus împreună a fost îndrăzneț și foarte creativ. Voi ce părere aveți?

Autorul proiectului este Maxim Tsiabus și mai multe proiecte realizate de el le găsiți aici.

Așadar, vă mai arăt câteva poze al acestui proiect fabulos de restaurant ce are la bază accesorii decorative glam, banchete tapițate cu catifea roz și toate aceste elemente îmbinate cu stilul Loft în amenajarea de interior. Cum să nu te inspire?

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *