Ramon Soler lansează noua colecție de baterii – URBAN CHIC, la târgul ISH

by

Ramon Soler, brandul spaniol de baterii și accesorii premium, lansează o nouă colecție nouă, intitulată Urban Chic la târgul ISH care are loc săptămâna aceasta la Frankfurd între 11-15 martie.

De ce m-am gândit să vă povestesc despre niște baterii? Păi să știți, că de când amenajez casele oamenilor, iar acum îmi amenajez și propria casă (urmărește seria de video #MyFamousHome pe Instagram pe IGTV), pun foarte mare accesnt pe detalii și funcțiune. Despre Ramon Soler o să vă povestesc mai multe când o să facem prezentarea casei mele, unde am ales să pun baterii de la acest producător printr-o recomandare și de care sunt foarte mulțumită. Dar puțină răbdare 🙂

Astăzi vreau să vă prezint noua lor colecție, care mi-a plăcut datorită unui design spectaculos. Denumirea acesteia nu a fost alesă întâmplător, și acest lucru poate fi identificat foarte ușor atunci când vă uitați la cum arată. Conceptul designului a fost ca natura să fie transpusă într-un produs pe care îl folosim atât de des în viața noastră de zi cu zi, luând în calcul că locuim într-un mediul urban, unde viteza și stresul sunt aspectele vieții care, inevitabil, ne reprezintă. De aceea acest produs a fost creat pentru a ne duce cu gândul la natură, la căderea naturală a apei sub formă de cascadă. Mi se pare genial!

Așa cum produsul, să zicem vi l-am prezentat în avanpremieră, mai jos puteți descărca prezentarea întregii colecții:

Descarcă catalogul

Chiar sunt curioasă să-mi împărtășiți și mie părerea despre această colecție 🙂

Sursă poze: Ramon Soler

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *