Primul an din povestea Arkka Home Lovers

by

Pe 9 Noiembrie 2017, Arkka Home Lovers a împlinit primul an de la înființare și de la crearea conceptului unui magazin de Home & Deco complet pentru locuința ta!

Despre cum a fost la eveniment poți afla aici, însă ce nu știi, îți spun eu mai jos! 🙂

Colaborarea mea cu Arkka a început în urma unei nevoi de a povesti oamenilor cum doar câteva elemente de decor sau accesorii, pot schimba întreaga atmosferă. Am reușit să-i convingem pe clienți, venind cu soluții și idei pentru cei care doreau un sfat de la un specialist, iar eu, în rol de designer de interior am acceptat provocarea să vă vin în ajutor.

Rezultatul a avut succes, ceea ce ne-a convins că oamenii sunt deschiși să-și (re)decoreze spațiile în care locuiesc sau chiar în cele în care își desfășoară activitatea (birouri, spații Horeca etc). Atunci, de ce să nu încerci și tu, să-și completezi casa cu decorațiunile de la  Arkka Home Lovers. Convinge-te singur!

Ce găsești aici?

În primul rând: gamă foarte largă de tot ce reprezintă decorațiuni și mic mobilier în stil Glamour sau Rustic Chic, cu accente ușor industriale, dar în același timp și elegante. Accesorii pentru baie și bucătărie; tot ce înseamnă aromaterapia, dar și jucării și decor pentru camera copilului. Tot aici poți găsi un cadou perfect pentru cineva drag, așa cum în magazin există o zonă dedicată produselor pentru îngrijire personală și de Home Spa.

Iar dacă îți este greu să te hotărăști la un produs sau ai nevoie de câteva detalii tehnice, atunci colegii de la Arkka te pot consilia în acest sens.

Pssst…. Că tot vin sărbătorile de iarna, aici deja găsești decorațiuni de Crăciun sau cadouri speciale. Nu vă mai plictisesc cu vorbe, vă invit să treceți pe la Arkka din Băneasa Shopping City, București!

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *