Povestea din spatele brandului Wagner Arte

by

Săptămâna aceasta încep cu o poveste frumoasă a unui brand românesc, unde talentul artistic este transpus prin picturi pe porțelan.

Azi vă povestesc despre Ana și Irina Wagner, care au inființat Wagner Arte în iarna anului 2005, iar de atunci și până azi și-au creat un nume, cu o identitate vizuală unică, fiind cunoscut atât pe plan local, dar și cel internațional.

Ana, este artista, care simte nevoie în permanență să creeze, iar imaginația nelimitată și inspirația din jur („detaliile din viața de zi cu zi, o plantă văzută în ultima călătorie, o imagine, o nuanță a mării, a cerului…”) se reflectă pe fiecare obiect pe care îl personalizează cu multă pasiune. Irina, în schimb, este tot ce înseamnă management, creșterea afacerii, dar și promovarea acesteia.

Astăzi brandul Wagner Arte cuprinde o colecție bogată de porțelanuri pictate manual: seturi de ceai și de cafea, seturi de masă, bijuterii, obiecte de decor, corpuri de iluminat, dar și tablouri. Iar clienții care ajung să cumpere aceste obiecte, sunt persoane discrete și educate, care apreciază designul și interioare unice, dar și bijuterii de autor.

O parte din aceste obiecte pot fi descoperite în atelierul și showroomu-ul din strada Dr. Gheorghe Marinescu nr.4, etaj 1, găzduit într-o casă din anii ‘40 din zona selectă Cotroceni (București). Tot aici o puteți prinde și pe Ana în procesul de creație, cu echipa ei și colaboratori.

Merită să le faceți o vizită, așa cum veți descoperi o mulțime de produse personalizate care pot deveni un cadou special pentru voi sau poate pentru o persoană dragă!

Mai jos v-am pregătit și un interviu ad-hoc pentru Ana:

Nu pot lucra fără…liniște și bucurie;

O zi nouă pentru mine este/începe….un dar pentru a putea crea și a prezenta frumosul întregii lumi, frumos văzut prin lentilele mele;

Nu mai am inspirație când…mă ocup de lucruri administrative;

Dacă n-aș fi designer/artist aș fi/aș face….profesoară;

Mă reprezintă….arta mea;

Cu ce mă mândresc….cu ultima colecție de bijuterii.

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *