Noutățile de la târgul de mobilă Bife-Sim 2018

by

Săptămâna trecută, între 12-16 septembrie a avut loc cel mai mare târg de mobilă din România, la care am participat și eu, și nu doar cu o simplă prezență, dar și cu un proiect de stand creat pentru colaboratorii noștri de la Decowelt exclusiv pentru acest târg.

Cine încă nu știe cine este Decowelt și ce fac, vă povestesc pe scurt. În primul rând, sunt importatori de tapet ale celor mai cunoscute branduri în domeniu, dar tot aici găsiți tot ce înseamnă profile decorative, digital printing, postere și soluții de renovare decorativă. Iar dacă vorbim de târg, anul acesta le-am propus să creăm un concept de stand, împărțit pe stiluri, cele mai des utilizate în amenajările de astăzi: Modern, Industrial, Tradițional, Contemporan și Clasic.

Am expus noile colecții de tapet și fototapet ale brandurilor, precum: Calcutta, Kerala, Design Lux, Walls by Pastel sau Sirpi. Complementar am venit cu profilele decorative de la Gaudi și colecția Marama (creată împreună cu Fabrica de Profile), iar Crisa’s Home ne-a ajutat să decoram standul cu mic mobilier și decorațiuni.

Vă las mai jos să admirați standul, dacă nu ați reușit să-l vedeți live chiar la târg:

Despre Decowelt o să scriu un articol dedicat, pentru că sunt multe de povestit, acum însă vreau să vă fac un tur al târgului și să vă spun ce mi-a atras atenția:

Standul Cameleonia, cu Dragoș în frunte, cel care ne poate personaliza ceramica, prelucrată manual în fabricile din Spania. Anul acesta, în colaborare cu cei de la Maetro Ferro a reușit să completeze produsele sale cu elemente din fier, prelucrate aici local. Mi-a plăcut idea și chiar am zis să facem ceva interesant împreună. În curând!

Standul Half Drop împreună cu Lamptekture. Fac printuri personalizate din care i-au naștere diverse produse de decor: fețe de perne, tapițerii pentru tabureți sau scaune, draperii și abajururi pentru lămpi.

Mobila Dalin a avut un stand foarte spectaculor, unde și-au expus noile produse: mobilier tapițat, dar și covoare. Iar cei de la Atipic au venit cu o nouă colecție dedicată copiiilor– Kids by Atipic, create din placaj și foarte colorat.

Cei de la Corradi m-au impresionat cu noile tehnologii pentru copertine și închideri exterioare. Iar de anul acesta vor comercializa și mobilier pentru terase.

Și nu în ultimul rând, i-am vizitat pe cei de la Mobila Simex, care în fiecare an își expun produsele print-un design de stand elegant. Deși mobilierul clasic este mai pe sufletul meu, anul acesta au venit cu o noutate, o colecție în stil modern, ușor scandinav, sub denumirea – MOOD.

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *