Noul concept strategic ClassIN

by
Noul concept strategic ClassIN

Cu siguranță ați trecut și voi de foarte multe ori prin fața showroom-ului ClassIN de pe bulevardul Aviatorilor, poate cu treabă, poate la o plimbare. Dar și eu ca și voi nu găseam niciodată timp și acel moment potrivit pentru a intra și a descoperi de ce ClassLiving s-a transformat în ClassIN.

Atunci haideți să vă povestesc ce s-a întâmplat!

Am ajuns să o cunosc pe Camelia Șucu la un eveniment de business și de acolo am luat legătura cu ea. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să vin și să aflu ce se ascunde în spatele acelei vitrine mereu frumos amenajate din Aviatorilor. Și da, am dat peste oameni foarte amabili care îți împărtășesc cu multă pasiune despre produsele de design pe care le găsești chiar acolo.

 

De ce s-au rebrand-uit și care este noul concept?

Din nevoia de a veni cu un aport pe partea de produse, project management și furnizarea soluțiilor la cheie, Camelia Șucu împreună cu Genoveva Hossu au creat acest hub al forțelor creative, pornind de la o colecție impresionantă de proiecte semnate de cei mai buni arhitecți, designeri și decoratori, care astăzi au devenit parteneri strategici ai ClassIN.

 

Cui se adresează?

Chiar dacă la prima impresie am zis că aici găsești doar produse foarte scumpe, am descoperit că segmentul căruia i se adresează este de la mediu spre high, pentru un rezultat final spectaculos și de calitate, dar care se încadrează în buget.

 

Ce avantaje ai dacă apeleazi la ei?

Echipa ClassIN, pe lângă vânzarea de produse, furnizează soluții la cheie, asumându-și termenele de livrare, propune servicii integrate, de la design la execuție si project managment, trecând prin consultanță, design de specialitate, servicii post-vânzare și o garanție de 5 ani pentru proiectele de design interior livrate de echipe de consultanți cu experiență.

 

Așa cum mi-am propus să vă conving că în acest showroom chiar simți inspirație, iar mediul este unul confortabil și ospitalier, am făcut un mic shooting pentru a vă prezenta câteva piese de mobilier care îmi plac mie și pe care le recomand!

Noul concept strategic ClassIN

Bucatărie Pedini

Noul concept strategic ClassIN

Fotoliu Matteo Grassi, lampa Flos Zeppelin, wall system Molteni, canapea Poliform Bristol

Noul concept strategic ClassIN

Canapea Flexform Alfred Empire

Noul concept strategic ClassIN

Canapea Flexform Evergreen

Noul concept strategic ClassIN

Masă nuc Materia, scaune Edra Ella

Și îi mulțumesc lui Alex pentru poze și Thea pentru machiaj!

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *