Mobilier LEGO – noul trend pentru camera copilului

by

Linia de mobilier Lego pentru copii

Duminica asta a fost plină de inspirație, așa că ți-am pregătit un nou articol cu un subiect care a devenit deja un trend peste hotare. Pentru că vreau să fii și tu la curent cu tot ce este nou în domeniu, am să-ți  prezint despre ce este vorba 🙂

Inspirat de piesele LEGO cu un sentiment care provoacă nostalgia copilăriei și creativitatea, noua linie de mobilier creată de designerul Lola Glamour este destinată pentru copii.

Designul mobilierului contemportan este destinat pentru camerele copiilor, care amplifică atracția vizuală a încăperii datorită nuanțelor calde și elegante. Caracteristică mobilierului LEGO a fost conceput pentru a acționa că un element decorativ autonom care va capta ochiul privitorului.

Liniile, culorile vii complementare și formele acestui mobilier ne amintesc de cartea unui copil sau de jocurile copilăriei, aducând un plus în atmosferă și o ambianță caldă camerei.

Iată care sunt piesele de design interior pentru camera copilului tău.

–  un pat cu sertare pentru depozitarea hăinuțelor sau a jucăriilor;

–  dulapuri multifuncționale înalte;

–  o bibliotecă alcătuită din rafturi minimaliste și elegante.

Patul pentru copii deține o ușă cu sertare din PAL cu furnir de cireș, care stau pe o baza moale din lemn de tei deosebit de rezistent. După cum puteți vedea, spațiile de depozitare funcționale pe care le oferă acest tip de mobilier sunt ascunse în spatele pieselor de LEGO supradimensionale. Mânerele viu colorate de pe ușile dulapurilor și fiecare piesă a colecție surprinde o formă asimetrică și elegantă care denotă o atmosferă plăcută și jucăușă camerei.

Fiecare piesă de mobilier LEGO are o personalitate unică, care devine și mai uimitoare atunci când sunt cobinate toate culorile și formele. În concluzie: dacă v-ați propus să înviorați camera celui mic, atunci aveți o soluție practică și chiar creativă!

Explozia de culori a jucăriilor Lego îți stârnește creativitatea.Tu cum ai amenaja camera copilului tău ?

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *