Miranda Kerr lansează prima colecție de mobilier

by

Toamna trecută (2019), fotomodelul Miranda Kerr împreună cu Universal Furniture a lansat prima colecție de mobilier pentru acasă – Love.Joy.Bliss. Iar primele produse au fost integrate chiar la Miranda acasă.

După ce s-a remarcat (aproape două decenii) ca una dintre cele mai frumoase fotomodele internaționale, Miranda Kerr a continuat activitatea ca antreprenor. Este fondatoarea și CEO-ul brandului Kora Organics, o linie certificată de îngrijire a pielii, vândută în 25 de țări, crează designul pentru produse de porțelan pentru Royal Albert, colaborează cu Swarovski și Mother Denim.

Iar astăzi, Miranda Kerr este căsătorită cu miliardarul Evan Spiegel, fondatorul Snapchat. Este mama a trei copii, cel din urmă s-a născut pe 7 octombrie 2019. „În calitate de persoană care iubește casele confortabile și se înconjoară de obiecte frumoase, am visat să-mi creez propria colecție de mobilă care nu numai să arată estetic plăcut, dar care să ofere căldură și energie pozitivă”, scrie Miranda pe site-ul oficial al companiei. „Aștept cu nerăbdare să împărtășesc cu voi un nou parteneriat interesant cu Universal Furniture în următoarele câteva luni.”

Fotomodelul a adunat peste 25 de milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, iar colecția Love.Joy.Bliss a fost concepută în urma feedback-ului primit de la fani. Colecția include mobilier tapițat și din lemn masiv pentru dormitor, sufragerie, dining… De principiu, mobilierul reflectă pe deplin atmosfera din casa Mirandei.

Stilul general al mobilierului este unul contemporan, foate elegant – în linii geometrice pure și o paletă de culori pastelate de roz, bej și detalii aurii. Finisajele sunt lucioase, iar țesăturile moi și catifelate. Este clar pe placul meu, dar voi ce credeți despre această colecție?

Oficial, vânzările produselor vor începe în 2020, iar mai multe detalii găsiți pe https://www.universalfurniture.com/mirandakerrhome

Sursă poze: Universal Furniture

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *