Maison D’Art- Flori cu aromă de cafea

by
O cafenea unică în România, Maison D’Art a pornit de la pasiunea pentru flori şi artă a lui Erick Mark.

Îmi place să vorbesc despre povești frumoase ale tinerilor români care prin pasiune și talent crează lucruri impresionante. Iar astăzi vă prezint un loc interesant din Arad – Maison D’Art.

Când vezi un spațiu frumos vitrat și simți că acolo vrei să aduci un plus de culoare și arome într-un oraș știi că vei oferi ceva deosebit de ceea ce se găsește pe undeva în România.

 Erick Mark

 “Primul gând de a reveni acasă și de a face ceva care să mă bucure în fiecare dimineață și să muncesc cu drag a încolțit acum ceva vreme. Pentru mine este important ca orele petrecute la muncă să fie într-un mediu relaxant, în care să-mi pot fructifica la cote maxime imaginatia, să-mi ofere libertatea de a crea, pentru că din libertatea de creaţie se nasc lucruri deosebite. Prin acest proiect doresc să ofer o nouă viziune asupra florilor, să facem din flori ARTĂ. În așa mod îi ajutăm pe clienţi să iasă din anumite clişee şi tipare, pentru că şi legat de flori, societatea noastră are tot felul de superstiţii şi reţineri în a folosi anumite flori la anumite evenimente. Un alt aspect ar fi modul de relaţionare cu clienţii. Încerc să aflu câte ceva despre ei înainte de a le oferi un buchet sau de a le face o recomandare. Pentru că un buchet trebuie întotdeauna să ducă cu el un mesaj, să reflecte personalitatea celui care îl oferă sau celui căruia îi este oferit. Încerc să creez buchete cu personalitate, buchete care să spună mai mult decât o mie de cuvinte, iar prin partea de cafenea am încercat să creez un mediu confortabil, relaxant în care aşteptarea pentru un buchet să fie o plăcere“ povestește Erick Mark.

Cafeneaua 2 în 1, este locul potrivit pentru cei ce vor să savureze o ceaşcă de cafea în linişte, alături de persoana iubită, iar la final poți pleca acasă şi cu un buchet de flori.

Spațiu este gândit și ca un living în care musafirii florăriei să se poată bucura și simți ca acasă, discuțiile lor sunt însoțite de acorduri de muzică de jazz și ambientală. Tot aici se pot organiza evenimente speciale din viața noastră, dar și vernisaje, lansări de cărți sau alte activități artistice sau culturale.

În  ceea ce priveşte florăria, ca şi servicii, oferă o gamă cât mai variată de la buchete pentru diferite ocazii, buchete de mireasă, decor pentru nunţi, botezuri, decor pentru vitrine.

Deci, dacă cumva sunteți prin Arad, vă recomad să mergeți până la Maison D’Art de pe strada Mihai Eminescu la Nr. 8, unde veți fi întâmpinat de oameni calzi și de o atmosferă primitoare!

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *