Magie în designul interior cu ajutorul vopselei decorative de la Novacolor

by

Dacă stăm să ne gândim, pereții ocupă cea mai mare suprafață din spațiului nostru de locuit. Cu ajutorul pereților este cel mai ușor să creăm atmosfera dorită sau să alegem un stil de amenajare care ne reprezintă.

Iar dacă luăm în calcul și multitudinea de cerințe pe care o au beneficiarii în ziua de azi pentru tot ce înseamnă finisaje de interior, adică: să fie practic, ușor de întreținut, să acopere defectele și să arate și bine – eu aș spune că una din soluții este să folosim vopseaua decorativă. Dintre toate opțiunile de finisare a pereților – tapet, panouri decorative, lavabilă, etc. – tencuiala decorativă, mai mult decât atât, face posibilă personalizarea interiorului, crearea unor efecte unice, care cu siguranță vor personaliza spațiul.

Astăzi, vopseaua decorativă nu este doar un finisaj de perete, ci poate fi aplicată și pe diverse suprafețe, precum – mobilier, fațade, pardoseală, sticlă, ceramică, etc.

Mai jos vă prezint câteva idei ingenioase care vor transforma rapid orice interior, indiferent de destinația acestuia:

Modele grafice în relief – Colecția Calcecruda

Eu m-am îndrăgostit de această colecție pentru că poți crea modele grafice foarte interesante pe orice suprafață. Așa cum vopseaua în sine este o pastă, cu ajutorul ștanțelor și a șabloanelor poți scoate niște efecte uimitoare. Haideți să vă arăt mai jos unele din ele:

Metal oxidat ca un accent industrial – Colecția Ironic

Știm cu toții că astăzi stilul industrial este foarte răspândit și cerut în amenajările interioare. În acest sens, Novacolor a creat colecția Ironic cu ajutorul căreia poți obține acest efect de metal oxidat:

Fii la zi cu trendul – Colecția Archi + Concrete

Îți dorești efectul de beton aparent? Uite ce poți face cu ajutorul vopselei decorative Archi+ Concrete – un perete minimalist sau poate unul care imită betonul brut neprelucrat. Dacă îți dorești ceva mai elegant, ideal ar fi să combini efectul de beton aparent cu o vopsea care imită alama sau poate chiar să inserezi câteva elemente metalice aurii.

Efecte fără limite – Colecția Verderame

Cred că această colecție este cea mai specială datorită efectelor de contract care vor atrage privirea oricărei persoane. La final, cu siguranță locuința voastră va fi unică.

Glamour Touch – Colecția Luce

Dacă îți place stilul Contemporan, Neoclasic sau de ce nu Glamour, atunci cel puțin un perete din casa ta trebuie tratat cu vopseaua din colecția Luce. Efectul acestei decorative este un sidef fin care reflectă lumina într-un mod foarte elegant. O recomand cu mare drag!

Pardoseala în stil loft  – Colecția Wall2Floor

Nu neglijăm nici pardoseala, de aceea cei de la Novacolor au venit cu ideea de a crea un finisaj destinat acesteia, cu efect de podea industrială. Arată foarte bine atât într-o locuință rezidențială, dar și în spații comerciale, Horeca și Office.

Vrei să afli mai multe despre vopseau decorativă și ce poți obține cu ea? Intră pe site-ul: www.novacolor-romania.ro sau vizitează Showroom-ul Benjamin Moore din București, str. Știrbei Vodă, nr.96A, sector 1.

 

Citește și despre recomandările mele legate de ce culori și lavabilă trebuie să folosim în amenajările de interior.

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *