Locul meu preferat este – ACASĂ

by

Cum a început proiectul #MyFamousHome

Pentru mine chiar este, mai ales după ultima mutare. Deși casa (mai bine zis apartamentul) încă nu este terminat, pentru prima oară eu chiar mă simt bine aici și sunt mândră de cum arată și mai ales cum va arăta la final.

Cine a urmărit Instagram-ul sau Facebook-ul meu au fost prezenți la tot parcursul șantierului cu toate problemele și provocările acestuia. Nu există șantiere ideale, care să se încadreze și în termen, nici dacă ești designer. Degeaba ai relații, dacă unele lucruri neprevăzute oricum apar! Așa că am învățat să am răbdare… Multă răbdare!

Articolul de astăzi nu este despre șantier, dar am început cu acest aspect pentru că anume această etapă m-a legat mult de viitorul meu cămin, unde chiar acum stau și ”mă uit pe pereți”, în sensul adevărat al cuvântului și îmi aduc aminte prin câte au trecut, câte gleturi au fost date ca să acopere imperfecțiunile, câte ore de muncă și-au petrecut echipa de constructori aici, totul ca eu, împreună cu familia mea să avem un confort. Nu doar un acoperiș deasupra capului, ci un spațiu care să fie funcțional, ergonomic și care să arate special. Recunosc că am devenit perfecționistă, și nu consider că acest lucru este rău, atâta timp cât mă face să vreau mai mult și să reușesc să obțin acest lucru. Știți ce am învățat din toate experiențele anterioare a tuturor proiectelor de până acum? Să vrei să faci mai mult. Iar la mine acasă, asta a fost criteriul nr.1 – să experimentez! Și am avut cu cine 🙂 Echipa pe măsură, dar și soț, la fel ca și mine designer, care a avut încredere în mine și mi-a încredințat să mă ocup personal de materializarea acestuia.

Poza care dovedește prezența mea pe propriul șantier!

Mai sunt încă multe de făcut, dar iarăși ”mă uit pe pereți ” și zâmbesc! Îmi aduc aminte de momentele stresante cînd trebuia să luâm decizii rapide când au apărut mici probleme, când veneam în weekend să dăm o mână de ajutor construtorilor, care și ei la rândul lor au făcut tot posibilul ca să ne mutăm mai repede. Și nu voi uita niciodată cel mai emoționant moment al sfârșitului de an (când mintea nu ne era deloc la sărbători) să fim surprinși cu un brad împodobit, în mijlocul șantierului, pe lângă scule și materiale. A fost o surpriză plăcută din partea echipei de constructori!

Așa am ajuns să ne mutăm de Crăciun, cu doar un pat, o masă și scaune, o bucătărie semi-amenajată și câteva piese de mobilier din sufragerie luate provizoriu dintr-un showroom. Sincer, a fost cred că cel mai diferit Crăciun de până acum și sunt sigură că exact de acest an o să ne aducem aminte cel mai des, nu de anii cu cele mai organizate sărbători. Sunt fericită că am avut parte și de această experiență, pentru că ne-a unit mai mult pe noi, familia, și ne-a făcut să apreciem rezultatele, mai ales când știm că am investit în aceasta multă energie, pasiune, curaj, răbdare, bani și chiar sănătate.

Această mutate într-un nou loc numit ACASĂ reprezintă o nouă etapă din viața mea și sunt sigură că aici vor avea loc cele mai frumoase și uneori triste evenimente din viață, aici voi fi martoră la cum va crește Anastasia, aici voi scrie cele mai frumoase articole pentru că deja atmosfera mă inspiră, aici voi organiza cele mai importante aniversări și aici mă voi bucura de viață!

Update 29.07.2019 – Amenajarea este terminată! Iată poza oficială:

Articol scris pentru Forbes Life nr.76

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *