Lecția 9: Clasificarea produselor/materialelor. Aspecte pro și contra. Plusuri și minusuri

by

Ce trebuie să știu despre materiale de finisaj și cum le aleg corect?

În lecția 4, v-am dat câteva sugestii pentru a alege corect finisajele și mobilierul. Astăzi însă vreau să intrăm puțin în detaliu, ca să înțelegeți diferența de calitate, aspect, preț și întreținere.

Vă îndemn să descărcați e-book-ul de mai jos despre Clasificarea produselor:  Aspecte pro și contra. Plusuri și minusuri, unde veți găsi sugestii pentru alegerea corectă a finisajelor și a materialelor în amenajările de interior pentru tot ce înseamnă tratarea pereților, al tavanului și a pardoselelor.

Vorbim despre lavabilă, vopseaua decoratică și care sunt proprietățile lor; despre tapet și fototapet; profile din polistiren și poliuretan, care nu se folosesc doar la stilul clasic, dar puteți crea compoziții interesante și pentru un stil modern, neoclasic, eclectic sau chiar contemporan sau despre panouri 3d din poliuretan sau MDF. Iar când vă gândiți la plăci ceramice, le asociați inevitabil cu băi și bucătării, însă astăzi există mulți producători în domeniu care au creat atât de multe modele, ce pot fi adaptate oricărui spațiu interior sau exterior. Vorbim despre sticlă, cărămidă aparentă sau pereții verzi vegetali, și cum acestea pot schimba orice interior. Iar dacă nu sunteți sigur ce material să alegeți pentru a finisa pardoseala, o să vă explic care este diferența dintre parchetul masiv sau cel stratificat, covorul PVC sau mochetă.

Iar data viitoare, care va fi și ultima lecție din Campania „Cum să fii designerul casei tale” , live pe pagina de facebook The Famous Design by Natalia Berezovskaia, unde o să vă dau recomandări de unde să vă cumpărați materialele, finisajele și mobilierul?

Pe curând!

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *