Latura elegantă a Designului Nordic, Design & After

by

Posibilitățile nelimitate ale stilului nordic!

Știm cu toții cât de bine a prins stilul nordic (scandinav) la noi în România, dar poate nu ai sesizat că acest stil nu se rezumă doar la un interior alb în care decorul aproape lipsește, iar spațiul transmite senzația de rece și pare prea gol pentru cei care intră aici (caracteristicile principale ale stilului).

Și atunci ce e de făcut? Acest stil se adaptează foarte ușor de la o țară la alta și poate deveni unul mult mai primitor, elegant și chiar ușor luxury, dacă știi de unde să te inspiri și de unde să cumperi produsele.

Recomandarea mea este să combinați stilul scandinav cu un alt stil pentru a aduce puțină căldură și culoare.

De aceea azi vorbim despre câteva branduri nordice, care îți vor completa locuința și îți vor crea un ambient șarmant. De ce nu? Până la urmă nu asta îți dorești?

GreenGate

Brandul GreenGate a pornit pur și simplu de la idea de a crea obiecte frumoase. Timp de 25 de ani, Jesper și Mona Bjørn Christiansen concep obiecte din ceramică cu modele florale și decorative inspirate din arhiva unică, în care sunt adunate mii de modele vechi, pictate manual (sec. al XIX-lea), din Franța.

Ce îi face speciali pe GreenGate? Ei lansează câte două colecții pe an, dar fiecare model nou păstrează elemente comune cu cele deja existente în portofoliu. De aceea, în fiecare an, îți poți adăuga elemente noi care se potrivesc perfect setului pe care îl ai deja!

Bolia

Bolia, are o filozofie foarte originală: „ Realizăm mobilier. Dar nu suntem o companie obișnuită de mobilă. Suntem o companie de design care pune accent pe creativitate înainte de toate”.

Designerii care fac parte din echipa Bolia, pun suflet în fiecare obiect în parte, pe care îl realizează la comandă. Ei nu țin stocuri, pentru că merg pe principiul de a personaliza mult obiectele în funcție de nevoile clientului. Iar produsele se diferențiază, în primul rând, prin calitate (sunt realizate în fabrica din Danemarca), dar și prin finisaje/materiale fine și premium, chiar dacă vorbim despre simplul lemn, metal, lâna sau marmura.

*Aceste două branduri (Bolia și GreenGate) sunt aduse exclusiv de Design & After.

Nordal & Bloomingville

Nordal este o afacere de familie înființată în anul 1991 de către soții Annie și Ingolf Nordal în Danemarca și care înseamnă funcționalitate, personalitate, creativitate.

Amprenta unică a colecțiilor provine din amestecul minimalismului scandinav cu multitudinea de culori a universului oriental din Asia de Est, și asta se datorează lui Ingolf, care a fost mereu îndrăgostit de cultura și tradiția indiană.

 

Bloomingville – Filozofia Bloomingville în trei cuvinte: fericire prin schimbare!

Designul danez combinat cu tendințele nordice ale momentului și cu o ambiție de a oferi clienților mai mult decât se așteaptă. Asta este ceea ce face Bloomingville.

De la sediul central din Danemarca, ei proiectează, dezvoltă și vând o gamă largă de produse- păstrând mereu idea că locuința ta are nevoie de o schimbare permanentă.

Înființată în anul 2000, Bloomingville este o afacere de familie pornită din fascinația pentru stilul și modul de viață nordic, cu rădăcini în tradiția estetică daneză. Marca de design interior este binecunoscută și apreciată în întreaga lume.

Normann Copenhaga

Fotoliul Era, Măsuța Ding

Normann Copenhaga este un brand de design danez, a cărui misiune declarată este să creeze produse originale și inovatoare într-un stil simplu și contemporan care să treaca testul timpului și să rămână mereu autentice. Cu alte cuvinte, brandul lansează o provocare gândirii convenționale și transformă obișnuitul în neobișnuit prin design.

Încă din 1999, brandul danez crează colecții impresionante de mobilier, corpuri de iluminat, textile și obiecte decorative. Produsele au primit peste 80 de premii pentru design de-a lungul timpului și sunt comercializate în peste 80 de țări din întreaga lume.

Acum că tot ai aflat povestea fiecărui brand, propun să faci un drum până la Showroom-ul Design & After din str. Mihai Eminescu nr. 50-54 pentru a vedea produsele și pentru a te cunoaște cu cei mai pasionați oameni, care te vor ajuta să înțelegi sensul momentelor simple din viața noastră prin cele mai importante detalii – de decor, nelipsite în casele noastre!

Poze: Anca Rancea (Teima Image)

Machiaj: Ileana Mihaela Ștefan (Ileana Stefan Professional Make-up Artist)

Locația: Design & After

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *