Lansarea primei colecții de profile tradiționale românești – Marama

by

Colecție concepută în colaborare cu Fabrica de Profile

Data de 28 Martie 2018 pentru mine este foarte importantă așa cum atunci am lansat oficial prima colecție de profile tradiționale românești, sub denumirea –  MARAMA, o colecție creată împreună cu Fabrica de Profile și studioul nostru de design Creativ Interior.

Conceptul colecției MARAMA a luat naștere din pasiunea mea pentru cultura și istoria românească, dar și din dorința de a crea un design modern de produs care reinterpretează simbolurile tradiționale. Aceste elemente modulare sunt ușor de adaptat în orice interior, având variante nelimitate de combinații.

În ceea ce privesc simbolurile, acestea nu au fost folosite întâmplător, fiecare element are o semnificație culturală, de exemplu: crucea , care înseamnă credință și religie, frunza de trifoi cu patru foi – norocul, iar colul morii – simbolizează motorul timpului, energia regeneratoare.

Am gândit aceste produse ca să fie utilizate atât de publicul larg, care prețuiește tradiția românească, dar și pentru designeri, arhitecți și decoratori, care prin creativitate și imaginație știu cum să pună în valoare aceste simboluri.

Dar voi cum ați folosi colecția MARAMA?

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *