Inițiativa LEROY MERLIN de a reîmpădurit mai multe localități din România

by

Toată lumea a auzit de LEROY MERLIN care este liderul european al pieței de bricolaj, dar puțini știți despre acțiunile lor sociale. De exemplu  în lunile martie și aprilie din acest an (2019) LEROY MERLIN s-a implicat într-o acțiune de Responsabilitate Socială dedicată zonelor rurale.

Cei 200 de membri voluntari din echipele magazin și sediu, dar și cu sprijinul asociațiilor „Plantează în România”, „Plantăm fapte bune” și „Se poate”, au fost plantați peste 10.000 de salcâmi, stejari și ulmi în localitățile Lipănești (Prahova), Cuza Vodă (Galați) și Apahida (Cluj).

Scopul acțiunii este de „reîmpădurire în mai multe localități din România. Aceste acțiuni se înscriu în cadrul demersurilor noastre de a proteja patrimoniul forestier din România și de a continua să poziționăm compania noastră ca fiind un vector important în protejarea mediului înconjurător. – a declarat Frederic Lamy, Director General LEROY MERLIN România.

Tot anul acesta, o altă inițiativă de CSR a fost campania de reciclare a brazilor de Crăciun. De peste 3 ani, LEROY MERLIN oferă un voucher de cumpărături de 25 de lei pentru fiecare brad returnat în magazin după perioada sărbătorilor de iarnă.

Și aici lucrurile nu se termină, dar din contra, abia încep…..! Felicitări!

PS. Chiar azi când am publicat articolul am primit acest mesaj care m-a încuraj să fiu și eu mai implicată în campanii CRS 🙂

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *