Îți dorești o casă ca-n reviste? Află care sunt tendințele în această vară!

by

Summer trends 2018

Vara este oficial aici și îi putem simți prezența prin căldura copleșitoare, verdeața din jurul nostru și ciripitul neîncetat al păsărilor…totuși să privim partea bună a lucrurilor și să ne bucurăm de vară!  Iar pentru a crea un comfort desăvârșit în căminul nostru, propun câteva idei care vor schimba aspectul casei. Iată care sunt trendurile verii 2018 în materie de design interior:

Picturi florale sau botanice pentru o atmosferă calmă și plăcută în interior

Plantele și mai ales florile se adaptează perfect în orice interior – de la cele naturale până la picturi în acuarelă sau ilustrații stilizate. Încearcă și tu să schimbi imaginea casei tale, dacă tot a venit vara 🙂

Accesorii cu accente metalice

În acest an, vă îndemn să folosiți mai multe accesorii sau piese de mobilier în culori metalice sofisticate ca alama, aur sau cupru. Puteți adăuga doar câteva elemente decorative simple, precum o lampă într-un colțișor al camerei și vă asigur că vor provoca un impact imens finisajului de interior.

Printuri tropicale

Tendința anului acesta este de a amesteca o mulțime de printuri energizante în nuanțe de verde. Vă puteți gândi să adăugați păsări exotice, sălbatice sau safari, insecte supradimensionate și amprente de frunze de mari dimensiuni.

Pigmenți bogați pentru mobilier și lavabilă colorată pentru pereți

Pentru multe interioare, griul este considerat drept o culoare neutră, iar această culoare este considerată mai îndrăzneață pentru acest sezon. Puteți adăuga culori neutre sau pastelate pe piesele de mobilier, cum ar fi pe canapea sau scaune pentru a spori frumusețea decorului de interior.

Verdele smarald, albastru marin și nunațele pastelate sunt toate culorile cheie pentru vara anului 2018 în ceea ce privește lavabila pentru pereți.

Efectul Ombre

Îndrăgesc efectul degrade care poate fi creat atât prin culori (gradient din Photoshop, watercolor sau vopsire în straturi – de la închis la deschis sau invers), dar și prin elemente geometrice, florale, grafică, mozaic sau chiar parchet. Aveți o multime de idei mai jos, folosiți-le cu maximă încredere!

 

Citește și cum poți amenaja balconul tău pentru sezonul estival!

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *