Idei cadouri pentru copii de 1 iunie

by

Mai avem doar o săptămână până la 1 Iunie, cea mai așteptată zi a copiilor. Ce ziceți să le facem o surpriză plăcută și să le decorăm camera cu câteva accesorii nu doar frumoase, dar și utile. Mai jos v-am pregătit câteva idei de cadouri pentru piticii voștri care se vor asorta ușor în decorul camerei. Așa că, nu mai stați pe gânduri și spor la shopping:

Sfat: Pentru copiii mici (până în vârsta de 4-5 ani) psihologii sfătuiesc să optați pentru culori pastelate la amenajarea camerei. Accentele pot fi create prin grafica obiectelor de decor, al jucăriilor și al accesoriilor. Când copilul crește puteți adăuga culori și mai vii, dar păstrând un echilibru, mai ales dacă camera este folosită atât pentru odihnă, cât și pentru joacă sau diverse activități.

Alegeți culori moi de bleo sau verde în combinație cu galben pastelat, bej deschis și gri-uri calde. Aceste culori creează un sentiment de siguranță și confort. Și nu uitați să întrebați părerea copiilor. Veți fi uimiți să aflați că cei mici chiar adoră anumite culori și le-ar plăcea să aibă camera colorată astfel. Copiii aleg culorile la nivel inconștient și emoțional și este bine să fiți atenți la aceste detalii. Încurajați-i și experimentați împreună!

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *