Hai să discutăm împreună la PIATRAONLINE, de Black Friday

by

Pentru mulți dintre noi, Black Friday înseamnă momentul perfect în care să achiziționăm un nou televizor, un laptop sau electrocasnice care să ne ușureze viața de zi cu zi. Reducerile din această zi sunt un motiv foarte bun să luăm magazinele la rând și să achiziționăm obiecte de care probabil nu avem nevoie. Însă, această zi nu este numai despre electrocasnice și telefoane: de Black Friday putem să ne amenajăm locuința la prețuri mult mai mici. Cum? Datorită reducerilor de la PIATRAONLINE.

PIATRAONLINE a anunțat începerea campaniei de Black Friday 2019 care va avea loc pe data de 15 noiembrie, cu reduceri la nenumărate produse din gama companiei, produse potrivite pentru amenajarea locuinței tale.

Vrei să achiziționezi ardezie flexibilă? Vrei să îți amenajezi baia cu travertin sau să schimbi blatul de bucătărie, să cumperi unul din granit?  Atunci trebuie neapărat să profiți de această oportunitate. În acest an, PIATRAONLINE ”sărbătorește” Black Friday atât online, cât și offline, în magazinul fizic din Aleea Teișani, nr. 137A.

De ce piatra naturală?

Din punct de vedere estetic, piatra naturală reprezintă mereu o variantă elegantă, care nu se va demoda niciodată. Indiferent dacă optezi pentru placarea soclului casei cu astfel de materiale, pentru construirea unui șemineu, a unui blat pentru bucătărie sau pentru placarea podelelor și a pereților, piatra naturală nu te va dezamăgi și va arăta grozav în locuința ta.

În plus, varietățile de rocă naturală sunt foarte rezistente la șocuri mecanice, zgârieturi și pete dacă sunt tratate corespunzător, și au o durată de viață mult mai mare decât cea a alternativelor ceramice pentru placări.

Piatra naturală este considerată o soluție modernă și de calitate în amenajările moderne. În ciuda costurilor de achiziție, care sunt uneori mai mari decât în cazul materialelor obișnuite, piatra naturală își va dovedi calitatile și te va convinge că a meritat investiția. De asemenea, piatra naturală este și un bun conductor termic, astfel dacă aloci o sumă mai mare de bani pentru amenajare, aceasta va fi amortizată prin costuri mai mici pentru energie și căldură.

De ce PIATRAONLINE?

Black Friday la PIATRAONLINE înseamnă că îți poți amenaja locuința cu materialele favorite, la un preț mult mai mic. În plus, eu voi fi acolo să te ajut cu proiectul pentru amenajare. Poți discuta direct cu un arhitect pentru a găsi soluții, deoarece sugestiile ajută să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă și chiar să găsești rezolvări pentru problemele în amenajare. Așa că te aștept să intri pe site-ul blackfriday.piatraonline.ro și să îți programezi o întâlnire cu mine, ca sa te ajut cu orice ai nevoie.

Pe data de 15 noiembrie, showroom-ul PIATRAONLINE din Aleea Teișani va fi deschis timp de 24 ore, începând cu 00:00 ca tu să poți beneficia la maxim de reduceri. În plus, începând cu miezul noptii, te poți distra la ”Glow in the Dark Party”, petrecerea unde singurele surse de lumină sunt discount-urile de Black Friday. Fii primul care descoperă reducerile masive la zeci de modele și produse din piatră naturală.

Ca sa te asiguri că nu pierzi startul maratonului de reduceri, înscrie-te la newsletter-ul PIATRAONLINE și fii pe fază ca să-ți cumperi materialele preferate pentru o amenajare de poveste.

Eu te aștept în showroom să antrenăm împreună designerul din tine!

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *