Fototapet personalizat – tehnologie unică pentru pereți, tavan și pardoseală

by

Mai mult decât o imagine

Știm cu toții ce înseamnă fototapet, dar poate nu știați că există posibilități nelimitate de a folosi acest material. Hai să vă conving că fototapetul nu se limitează doar la printarea unei poze cu un peisaj exotic care se lipește pe perete.

De la început să vă explic de ce un fototapet este bine să existe în locuința voastră. În primul rând suportul de print pe care ni-l recomandă fototapet.ro este un material rezistent UV, asta înseamnă că în timp se va păstra naturalețea culorilor. Este antimucegai, material perforat micronic (invizibil cu ochiu liber), special pentru a permite peretelui să respire după montarea acestuia. Un alt avantaj este că se poate spăla cu apă – impermeabil 100%, dar și rezistent la zgîriere ( suprafața mată ce nu generează reflexii are o rezistență sporită la zgâriere).

Acum după ce ați înțeles proprietățile materialului, haideți să vedeți ce putem printa:

Realizarea unor astfel de lucrări, pereți-tavan-pardoseală,  care sa reprezinte o temă unică, integra, cu o continuitate reală între cele trei suprafețe, nu fac altceva decât să creeze un spațiu unic, cu o deschidere (perspectivă) iluzorie, dar cu un efect ambiental de excepție, generând un așa zis – exterior în interior; și, ce poate fi mai atractiv și fascinant decât un  interior în care odată intrat, să ai sentimentul inexistentei limitelor, deși pereții, tavanul și pardoseala sunt la locul lor.

Așa cum studioul de design Creativ Interior din care fac parte, propune destul de des în proiecte acest tip de material (puteți să vă convingeți vizitând portofoliul), haideți să vă prezint recomandările mele de grafică pe care le regăsiți pe site-ul fototapet.ro

Însă dacă aveți nevoie de o personalizare, echipa de designeri și graficieni vă poate ajuta să creați un fototapet unic.

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *