Faianța pictată pusă în valoare în proiectele de design interior

by

La Moneria – Restaurantul cu un concept personalizat

Mai țineți minte când am scris articolul despre Arta decorării cu Cameleonia? Astăzi vreau să dezvolt subiectul și să vă prezint cum designerii reușesc să folosească imaginația la maximum pentru a crea concepte personalizate.

Cu această ocazie ne oprim în Madrid, pe strada José Abascal Nr 26 la restaurantul La Monería, o tavernă tipică spaniolă, unde proprietarii oferă mâncăruri tradiționale și vinuri specifice zonei. Designul spatiului este creat de echipa Madrid in love Studio, care a reușit să dea viață acestui local folosind o tematică „sălbatică” din lumea exotică.

Toate personaje au fost atent create împreună cu artiștii meșteșugari de la Artelux. Picturi murale au fost realizate pe plăci de ceramică de 20×20 cm în atelier, iar apoi aplicate pe fațadă și frontul barului. Și cum bine știți spaniolii sunt renumiți în domeniul ceramicii, mai ales cele prelucrate manual. De aceea fiecare placă este unică și inegalabilă, prin neregularitățile naturale care se formează în timpul coacerii.

Revenind la restaurant, acest mic spațiu colorat și dichisit a devenit o atracție pentru mulți turiști, care vin aici să admire „jungla urbană”, dar și să savureze un tapas tradițional. De aceea, data viitoare când mergeți în Madrid, vă recomand să vizitați și La Monería, doar pentru simplul fapt că e un spațiu chiar inconfundabil.

Proiect Vedere fatada

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *