Fabrica de Litere – afacerea de familie care a cucerit piața românească

by

„Suntem Adriana și Petru Moldoveanu, arhitecți și soți, iar Fabrica de Litere este un business de familie care a apărut ca urmare a integrării primelor litere volumetrice într-un proiect de amenajare interioară, pe care l-am desfășurat în urmă cu câțiva ani.”

Așa a început discuția noastră cu fondatorii brandului Fabrica de Litere. Doi tineri, care din dorința de a face ceva nou pe piața românească, aflată încă la început de drum pe segmentul de Home&Deco și obiecte cutom-made, au reușit să dezvolte producția locală, de la început ca un atelier specializat pe producția elementelor metalice folosite în amenajările interioare. Iar ulterior, au creat o nouă nișă – litere volumetrice luminoase, toate personalizate în funcție de nevoile și preferințele clienților.

Atelierul acoperă atât plaja de clienți finali, dar și proiecte complexe (Horeca, Office sau rezidențial) create de designeri și arhitecți, dar și agențiilor care se ocupă de organizări de evenimente sau festivaluri. Totodată, pentru a veni în întâmpinarea dorințelor celor care nu vor neapărat să achiziționeze literele, au lansat serviciul de închirieri Fabrica Rentals, adresat celor care vor să dea un plus de căldură și personalizare evenimentului lor.

Am vrut neapărat să aflu care este conceptul din spatele produselor. Iată ce ne-au împărtășit Adriana și Petru:

„Lumina este, în ultimii ani, un factor de atragere a clienților. Spațiile cu instalații luminoase aparte sunt foarte căutate, astfel că acestea au devenit trenduri de amenajare interioară de sine stătătoare. Acest lucru se observă foarte pregnant, deoarece un procent mare din comenzi vin din partea clienților privați, care își doresc mesaje luminoase, cu mare încărcătură emoțională personală.”

Fabrica de Litere, datorită succesului pe care l-au câștigat prin propria muncă, implicare și corectitudine au devenit un exemplu de apreciat. Sunt o echipă foarte unită, lucrează împreună cu alți membri ai familiei și colaborează cu furnizori locali, iar clienții lor știu că au un partener de încredere.

Mai multe despre Fabrica de Litere găsiți pe pagina de Facebook, Instagram și site-ul oficial: http://fabricadelitere.com/

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *