Experiența mea la VOX – cel mai inovator brand de placări interioare, exterioare și mobilier din Polonia

by

Târgul Internațional Arena Design, Poznan

Pe 13 martie 2019 am fost invitată de VOX România să fiu prezentă la unul din cele mai importante târguri din Europa dedicat producătorilor de mobilier și accesorii – Arena Design, târg ce are loc în fiecare an la Poznan, Polonia. Această experiență m-a făcut din nou să-i apreciez și mai mult pe polonezi pentru ceea ce fac și ceea ce produc.

Să vă povestesc în două cuvinte ce am văzut și cu ce impresii m-am întors.

Vox România (a doua țară după Polonia raportat la volumul de vânzări) a fost concentrată până acum doar pe anumite produse de finisaj, parte componenta a zonei de construcții, amenajări sau renovări (plinte, placări pentru fațadă, pereți decorativi, etc), astăzi și-a propus să extindă și mai mult domeniul de activitate. Iar acest lucru nu poate decât să mă bucure, deoarece ceea ce am văzut la târg și ceea ce am aflat la conferință, m-a făcut să îndrăgesc produsele lor, mai ales pe cele dedicate designului de interior.

Despre VOX o să revin într-un articol dedicat, pentru că au o poveste frumoasă în spate și o să vă cucerească și pe voi, dar mă voi rezuma la produsele care mi-au atras atenția și pe care abia aștept să le propun în proiectele mele:

În primul rând mi-a atras atenția sistemul pentru placări interioare KERRADECO care reprezintă o alternativă modernă pentru soluțiile tradiționale, cum ar fi lemnul, faianța, tencuiala decorativă, plăcile de MDF sau tapetul. Cel mai mportant – SE MONTEAZĂ PREA UȘOR ???? exact de ce avem noi nevoie. Și alt aspect, pereții nu trebuie să fie neapărat perfecți, ba chiar ajută la mascarea acestor imperfecțiuni.

Placări interioare KERRADECO

Iar un alt produs care merită atenția voastră, dar și a arhitecților sau a constructorilor: sistemul de fațadă Kerrafront. Deși eu sunt total contra placărilor cu lambriu pe fațadă, acest produs mi-a schimbat părerea. Avantajul sistemului Kerrafront este că se monteaza ușor și crează o ventilație naturală. Le-am văzut personal la târg și daa….arată prea bine, mai ales finisajele de lemn, iată câteva poze:

Sistemul de fațadă Kerrafront

Gata pe azi, dar cum am mai spus, o să revin curând cu mai multe informații despre brandul VOX și despre noutățile din acest an. Abia aștept ????

PS. VOX România ne va onora cu prezența la cursul de design pe care îl organizez în aprilie. Vezi întregul program.

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *