Evambient a deschis Showroom și în București

by

În luna august, Evambient a deschis un nou showroom, de data aceasta, în București. Deja, renumitele magazinele online Evambient și Evalight s-au gândit să fie mai aproape de clienții și designerii cu un nou magazin fizic, unde sunt expuse o gamă largă de produse pe care le comercializează.

După revenirea mea din Moldova, am zis neapărat să trec să admir showroom-ul și să descopăr noile produse. Deși colaborăm de ceva timp, un magazin offline, mai ales pentru clienții noștri (a designerilor) chiar era necesar. Iar un astfel de spațiu ne ajută să le prezentăm produsele, să ne convingem de calitatea acestora și să primit consultanță atunci când nu găsim un anumit produs.

Showroomul este împărțit pe zone, în funcție de stilurile cele mai folosite în amenajări, de la cel industial, la cel modern și contemporan-clasic. Aici veți găsi o selecție de corpuri de iluminat de la brandurile cum ar fi NordLux sau Favorite, pentru care au chiar exclusivitate, dar și mobilier și accesorii de interior de la Eichholtz sau mobilier de terasă de la VONDOM. Tot aici veți găsi multe decorațiuni, cum ar fi plante artificiale, vase, oglinzi sa produse de aromaterapie – lumânări sau difuzoare parfum pentru cameră. Conceptul acestui spațiu este de a oferi clientului cât mai multe soluții de design interior, adaptate în funcție de preferințe, utilitate și buget.

Cum ați observat, povestesc cu mare drag despre toate produsele pe care le-am descoperit aici, dar vă recomand să mergeți direct la ei să le vedeți și în realitate. Showroomul se află pe str. Șos. Gheorghe Ionescu Sisești nr 30, București.

Iar pentru cei care încă nu au auzit de Evambient și Evalight, deși e puțin probabil, vă invit să intrați pe site-urile lor: https://evambient.ro/ și https://www.evalight.ro/

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *