Echipa XT Deco și soluții inovatoare în materie de finisaje

by

Cu XT Deco am început să lucrez de când ei au venit la mine, la cursul de design interior pe care l-am organizat anul trecut în octombrie. De atunci, Lavinia și Alex mi-au devenit prieteni, dar și colaboratori pentru tot ce înseamnă finisaje de pereți.

Pentru mine este un mare avantaj că au magazin online, pentru că îmi ușurează munca când trebuie să caut un finisaj în funcție de stil și buget. Dar îmi place și implicarea lor în afacerea pe care o cresc an de an.

Cine este XT Deco?

O echipă tânără, plină de entuziasm și dedicare, care și-au dorim să inspire și să ne ajute în a ne personaliza casa! Alex a început firma acum 10 ani, când a venit în România (este ca și mine, from R. Moldova 🙂 ) și a observat o carență în materie de tapet pe piața din România, comparativ cu Moldova. Primul furnizor de tapet pe care l-a adus, a fost din Ucraina. După care a început să se focuseze pe materiale mai premium și să se îndrepte spre vestul Europei în ceea ce privește furnizorii. După care s-a alăturat și Lavinia, care a ajutat firma să ia avânt. Astfel, experiența de 9 ani îi ajută să își îmbunătățească procesele constant, iar pasiunea pentru design care reunește întreaga echipă îi provoacă în fiecare zi să fie și mai buni!

Ce găseși la ei?

Tot ce ține de tapet, cu o gamă variază astfel încât toate stilurile de amenajare să beneficieze de opțiuni. De la clasic la extravagant, furnizorii de tapet din portofoliul XT Deco oferă modele deosebite la o calitate care se face simțită în timp, materialele fiind rezistente și lavabile.

Tot ei sunt au creat o strânsa colaborare cu RebelWalls și PhotoWall, ambele fiind firme producătoare exclusiv de fototapet personalizat, în așa fel XT Deco poate să răspundă celor mai exigente cerințe ale clienților, cu un produs premium și extrem de personalizabil.  Tot cu RebelWalls au reușit să creeze câteva produse custom, semnate de designeri și ilustratori români pe care încearcă să îi stimuleze și să îi încurajeze!

Alte materiale la fel de interesante sunt și panourile decorative sau tapetul Magnetic (dar despre acesta vom discuta în alt articol dedicat) într-o varientate foarte mare. Vă dau câteva exemple:

1.Panourile 3D realizate din fibră de trestie de zahăr, material ecologic, oferă dinamică oricărei încăperi, fără a încărca pereții;

2. Panourile Multiscop, autoadezive, se pretează la lipirea pe orice suprafață;

3. Panourile din lemn masiv de Teak, sunt fabricate 100% manual din lemn reciclat recuperat din case tradiționale japoneze și ambarcațiuni. Avantajul lor este că fiecare panou este diferit și unic prin prisma faptului că întreg procesul de fabricare este manual;

4. Panourile din plută, ultimele adăugate în portofoliu, izolează fonic, sunt durabile și ecologice. Formele speciale ale plutei aduc un plus de stil și un accent inedit în decorarea pereților.

Iar acum dacă tot ați aflat despre produsele pe care le comercializează XT Deco, dar și povestea lor, vă îndemn să intrați pe site-ul lor: xtdeco.ro și să studiați portofoliul de produse. Iar dacă aveți drum în Sibiu, puteți chiar să le vizitați biroul și showroom-ul de pe str. Luptei nr.17.

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *